En Sıcak Konular

Davutoğlu'ndan flaş iç güvenlik paketi açıklaması

4 Şubat 2015 16:43 tsi
Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Kastamonu İl Kongresi'nde konuştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Kastamonu İl Kongresi'nde konuştu.

İşte o konuşmadan çarpıcı satırbaşları:

30 Mart gecesi hatrına müjdeleri öne alalım. Kırık Barajı ile ilgili bütün bürokratik engeller kalkacak ve inşallah yapılacak. Araç Barajı için martta inşallah inşaata başlıyoruz. İnşallah Kastamonu'ya yakışır bir kapalı spor salonu için gereken talimatı vereceğiz. Karaçomak deresi islah çalışmasına başlıyoruz. Ilgaz tüneli en kısa zamanda tamamlanacak. 400 yataklı hastaneyi en kısa zamanda tamamlayıp tıp fakültesinin hastane sorunu en kısa zamanda çözeceğiz. Kastamonu bir eyalet merkezi ve evliyalar merkezi olarak kültürel mirasımızın en nadide örneklerini barındırıyor. Belediye başkanımıza söylüyorum bu eserlerden bir taş düşmesine izin vermeyeceğiz yoksa hesabını veremeyiz.

İÇ GÜVENLİK PAKETİ

Biz bunlarla uğraşırken Türkiye'de muhalefet partileri ne yapıyor. Gençlerimizin apartmanlardan atıarak katledildiği olaylar üzerine iç güvenlik paketi hazırladık bu paketi hazırlamamıza sebep olan olayları düşünün bir takım vandal ve şiddet yanlıları isyana teşvik etti ve biz sabırla olayların üzerine gittik iç güvenlik reform paketini hazıladık. Demokratik olarak gösteri yapanlar bu hakkı kullanır ve güvenliği sağlanır gösteri hakkını kullanma konusunda bir kısıtlama yapmadık buna izin vermeyiz. Eğer biri meydana molotof ile gelmişse buna karşı da tedbiri alırız. Gelen tedbirler bunlarla ilgili.

MUHALEFETE ELEŞTİRİ

Paketin içinde bir çok demokratik unsur da var birden üçüzler açıklamalar dedilerki birlikte bu pakete karşı duracağız. Kılıçdaroğlu Meclis'te halkı direnmeye çağırdı tıpkı Demirtaş gibi sen anamuhalefet partisi lideri misin provakatör müsün? Gençlerle ya da yaşlılarla kiminle yürürsen yürü tek parti döneminde değiliz.

avutoglu-kastamonuda.jpeg

"YENİ TÜRKİYE'DE YASAKLAR VE YOLSUZLUKLAR OLMAYACAK"

12 yılda Türkiye'yi nereden nereye getirdik. Türkiye'de olağanüstü hal vardı. Başörtülü vekiller Meclis'ten dışarı çıkarıldı. Bugün kimse inancından dolayı dışlanmıyor. Yeni Türkiye'de yasaklar ve yolsuzluklar olmayacak dedik.

BAHÇELİ VE DEMİRTAŞ'A ELEŞTİRİ

İç güvenlik reform paketi ile özgürlük alanlarını genişletiyor ve bir daha kamu düzeni sarsılmayacak şekilde düzenliyoruz. Peki Bahçeli kamu düzeni o gün nerede derken şimdi neden karşı çıkıyor. Neden Demirtaş ile aynı dili koruyor. Biz ne olursa olsun özgürlükleri koruyup güvenlik tedbirlerini alacağız bir daha kimse Türkiye sokaklarını Suriye sokaklarına çeviremeyecek. Halkımızın özgürlük ve huzurunu korumaya kararlıyız. Hepsi bir araya gelse ve yurt dışındaki destekçileri de bu uçüzleri destekle AK Parti ile başa çıkamazlar.

"MİLLETİN HUZURUNA ÇIKIP OY İSTEMEK İÇİN YÜREK LAZIM"

Biz millet ile beraberiz onlar ihanet odakları ile. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine çatı adayla gittiler o meydanlar Kılıçdaroğlu'nu görmedi ama Recep Tayyip Erdoğan'ı gördü. Onlar paralel çete ile toplantı halindeydi. Şimdi bazı vekiller bu sorularu soruyor cevap yok. 14 parti çatı aday için bir araya geldi madem bu kadar millet ile beraberdiniz neden aday olmadınız çünkü milletin huzuruna çıkıp oy istemek için yürek lazım.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel uçak "ANA" ile 14.14'te Kastamonu'ya geldi.

Başbakan Davutoğlu ve beraberindeki Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'i, Kastamonu Havalimanı'nda Vali Şehmus Günaydın, TBMM Adalet Komisyonu Başkan Vekili Hakkı Köylü, AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ve ilgililer karşıladı. ​

Bu haber 562 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,353 µs