En Sıcak Konular

Gerilla taktiği uyguluyorlar

2 Şubat 2015 08:37 tsi
Gerilla taktiği uyguluyorlar AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, gündemin sıcak başlıklarını değerlendirdi.

"Paralel yapı gerilla taktiği uyguluyor ama atık gibi atılacak!" diyen Soylu Akşam’a konuştu: Şu an serseri mayın gibiler, gerilla taktiğiyle bulundukları yere zarar veriyorlar.

Soylu'nun açıklamalarında şöyle konuştu:

PARALELE DESTEKLERİNİ ÇEKTİLER

"Çok net bir şey var; uluslararası ortakları, 17-25 Aralık darbesini gerçekleştiremeyen, eline yüzüne bulaştıran, hükümeti tasfiye edemeyen, AK Parti'yi sonlandıramayan, devleti ele geçiremeyen paralel yapıdan elini ayağını çekmiştir. Paralel yapı mensupları, meşruiyetlerini kaybettikleri için "serseri mayın" gibiler. Hiçbir karşılıkları yoktur. Sadece "gerilla" taktiğiyle, bulundukları yerlerde zarar verebilme kabiliyetini ortaya koymaya çalışıyorlar. Bu, tipik gladyo, kontgerilla, derin devlet ve benzeri olma operasyonlarıdır. Türkiye, millet bunları gördü."

'ATIK' GİBİ ATILACAKLAR

"Mücadele, milletin belirlediği bir devlet aklıyla yapılıyor" diyen Soylu. "Millet, yüzde 52 ile Cumhurbaşkanlığı, yüzde 45.5 ile mahalli seçimlerde bu kararları vermemiş olsaydı, bu devletin hiçbir kademesini paralel yapıyla mücadele noktasına getiremezdiniz. Bu devlet aklını şekillendiren, ona ruhunu, sinerjisini katan milletin ta kendisidir. Devleti harekete geçiren unsur, yüzde 45.5 ve yüzde 52'dir; meşruiyet sandık ve reydir. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Sistem, bir atık gibi bunları dışarı atıverir" dedi.

Yeni Türkiye'nin kodları oylanacak

Biz, öz değerlerimizle seçime gideceğiz. Biz, "yeni Anayasa" istiyoruz. Bu seçim, bizim uzun zamandan beri terennüm ettiğimiz "Yeni Türkiye" kodlarını milletin onayıyla beraber kurabilecek bir seçimdir.

Diktatörlük diyene millet tokatını attı

Başkanlık sistemiyle ilgili "Diktatörlük gelecek" eleştirilerini yapanların önemli bir bölümü ya saflığından, ya art niyetinden ya da cahilliğinden dolayı yapıyor. Türkiye gibi, ihracat ve ithalat rakamlarını, turizm ve üretim rakamlarını çok üst seviyelere çıkarmış, siyasi ve iktisadi entegrasyon konusundaki iradesinden bir gün olsun vazgeçmeyen, kendi hedefleri olan bir ülkenin bu noktalara gitmesini düşünmek hezeyandır. Bunu söyleyenlere millet, yüzde 52 ile hem de birinci turda cevabını vermiştir. Bunların tartışması beyhudedir.



Bu haber 747 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,262 µs