En Sıcak Konular

Şeytanın Krallığını Yıkmak!

22 Ocak 2015 11:50 tsi
Şeytanın Krallığını Yıkmak! Tuğrul Kuşu!

Aynı anda tüm 'Akıllı-Put'lar üzerinden sizinle iletişime geçebiliyor şeytan! Dünyanın her yerinden! O hızda! Ve aklınızın yerinde! Siz tam düşünmeye başlarken aklınızı örtüyor! Kendinizin düşündüğünüzü sanıyorsunuz ama onun isteklerini yapıyorsunuz! Düşünebilen bir robotsunuz artık! Şeytanın robotları! 'Bir' yeryüzü halifeliğinden 'robot'luğa düşürüldünüz! Saldırgan bir zombi olacaksınız ilerde! Ruhunuz sizi terk edecek! Öleceksiniz 'aslında'! Bir zombi gibi yaşamaya devam edeceksiniz! Bir vampir! 'Kan'a doyamayacaksınız! Zombi orduları! Ve Yapay Güneş! Yer-altından çıkacak asıl Kralınız! Yıktırtmayız! Mescid-i Aksa 'biz'i bekliyor! Tuğrul Kuşu! Açacak kanatlarını! Hazır olunca kalbiniz! Büyük cihad bitince içinizde! Kalbiniz sizinle mutmain olunca! O zaman işte! Hepimiz! Uçacağız Kudüs'e! İstanbul'dan! 'Bir' Mehdiyetle! Tekrarlar var yazdıklarımızda! Ve elbette iç içe yeni 'sözler'le! Düşmana göre yol alıyoruz! Yoksa deşifre oluruz! 'Yapay Zekâ' peşimizde! Her yazdığımızın! Her yaptığımızın! Bereket ki korunuyoruz! Yoksa yazamayız! 'Harfler'i bile esir almışlar! Bazen çağırıyoruz gelmiyorlar! Rabbimizin izniyle koşuyorlar sonra kalem-im-ize! 'An'lıyor musunuz? Kalem-ize sığınıyorlar şeytandan kaçıp! Yoksa yanacaklar!

Ey kalem! Kelimeler olmadan da yaz! 'An'larız biz! 'Bir' ses olsun yeter! Kalbin sesi! Kâinatın ahengiyle yaz! Koruyoruz bizler de dualarımızla seni… Zaman yazma zamanı! Tek 'bir' hakikat için… Yoksa 'harfler' gibi insanlar da yanacaklar!

'Şimdi'!'Biz' yazdıkça! Sizler okudukça! 'Oku'yabildikçe! O zaman! 'Tuğrul Kuşu' uçacak işte! Tuğrul Kuşunun uçması şu demek! Dünyada melekeleri örtülmemiş ne kadar 'Türk' varsa! Hep birlikte 'kıyam' edecek! 'Biz'! Tüm zombilerin hakkından geliriz! Ama asıl olan şeytandır! Hedefimiz Şeytanın Krallığını yıkmaktır!

Ey kalbin erenleri! Her neredeyseniz şu an! Secdelere koşun! 'Kılıç' kuşanın! Hazır olun! Harflerinizi, kelimelerinizi hazırlayın! 'Cami' olun! Bize nasip edilmiştir inşaallah bu mübarek savaş! Allah(cc) bizimledir… Gevşemeyin, tasalanmayın… Ümitsiz olmayın… Yeter ki 'dumansız ateş' üzerinden yayılmış şeytan teknolojisine 'esir' olmayın! 'Bir' ölçü içinde kullanın! Faydalanın! Şeytanın sanal ağına bir sinek gibi yakalanmayın!

'Biz' at süreriz! Kılıç kuşanırız! Zulmedenler dışında hiç kimseyle savaşmayız! Asıl 'zalim'ledir bizim savaşımız! Şeytan ve şirk-etleriyle! Sadece önünüze bakarak oyalanmayın! Şeytansılar sizi engellemesin!  'Dünya Kralı'nı gizlemek içindir onlar! Her yerdedirler! 'Birleşmiş'lerdir! Aynı kabalist kabın içindedirler! Her dinden gözükürler ama hepsi şeytandan emir alır! Şu dünyada ne olup bittiğini tam olarak 'oku'yamıyorsanız aldanırsınız! Acele yok! Erken 'cihad' yok! Sizden gibi görünebilirler! Ve kendilerini size 'halife' gibi sunabilirler! Ve arkalarına bir sürü insan bile katmış olabilirler! Yalandır! Kanmayın! 'Ters zikir'den kaçının! 'Kelimeler' ters ise hipnoz olursunuz! 'Harfler'le oynamışlardır! Yerlerini değiştirmişlerdir harflerin size verdikleri o 'özel dua'larda! Aman! 'Mantra'lar gibi! Kabala bir büyü sanatıdır! Tehlikelidir! Cinler gelir zapdeterler sizi! İçinizden çıkarmak çok zordur! Şeytan yaratılıştaki 'kelimeler'in yerlerini bile değiştirmeye cüret eder 'seçilmişler'iyle! Çok açıktır! 'İnsan'ı kendine dönüştürmek ister! İçinde kendisinin yaşayabileceği yapay bir organizma! Yapay Zekâ! Ve en sonra da Yapay Güneş! Dahası da var elbette! Öjenik uygarlık!

Bilgiyi birleyebilmek için aklın ve kalbin tevhidi şarttır! Aşktır! Aşksız olmaz ey müminler! Ne kadar az şükrediyorsunuz! Aşktan uzaklaşıyorsunuz! Dualarınızın bile içinde 'ters harfler' var! Samimiyetsizsiniz! İhlâs şart! Yoksa şeytan! Tüm melekelerinizi örter! Yerlerini bile değiştirir! Sizi 'insan'ken bir robot yapar! Secde edemeyen bir robot! Ah! İnsan 'bir' mucizedir! Siz doğru dürüst yürüyemeyen, konuşamayan, gözlerinden yaş bile akmayan o robotlara bakıp ileriye mi gidiyoruz sanıyorsunuz? Hepiniz gericisiniz! Teknolojik yobazlarsınız! Allah'ın kâinatı eşsizdir… Sonsuzdur… Biriciktir… Aşktır! Ah! Ne kadar az şükrediyorsunuz… Aşkın nuruyla değil şeytanın ateşiyle parlayacaksınız! Tutuşacaksınız! Tutunabileceğiniz hiçbir hakikat kalmayacak artık! Hakikatsiz kalacaksınız!

( Ey müminler! Kalbin erenleri! Yol hazırlığı başladı! Hazırlıklarınızı iyi yapın! Helalleşin sevdiklerinizle! Geri dönmek yok!

Ya Allah Ya Bismillah!

Hayati Sır



Bu haber 4,367 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,092 µs