En Sıcak Konular

Tayyar'dan o AK Partili vekillere sert tepki

21 Ocak 2015 09:15 tsi
Tayyar'dan o AK Partili vekillere sert tepki AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, Meclis'teki 4 eski bakanla ilgili oylamada yaşanan fire sonrası "İçimizdeki hainlerdir bunlar" dedi.

TBMM'de yapılan dört eski Bakan için Yüce Divan oturumunda Zafer Çağlayan oylaması ile Ak Parti'de ortaya çıkan fire çarpıcı tepkilere neden oluyor. AK Parti'nin Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Beyaz TV'de hükümetin verdiği fire için ağır yorumlarda bulunarak "içimizdeki hainlerdir bunlar" dedi.

Oylamada AK Parti'nin 38 fire verdiğini kaydeden Tayyar, bunun yüksek bir rakam olduğunu ve beklentileri aştığını söyledi. Oylamada red oyu vermeyen AK Parti'li vekiller için "İçimizdeki ihanet şebekesi Erdoğan'a operasyon yapmıştır." iddiasında bulunan Tayyar "Amaçlarına ulaşamadılar ama bir siyasi operasyona kalkıştılar" dedi. Tayyar, red oyu vermeyen vekillerin kim olduklarının 48 saat içinde belirleneceğini ve Parti içinde bir temizlik zamanı geldiğini söyledi.

İşte Tayyar'ın canlı yayındaki değerlendirmeleri:

"Yüce divan oylamasında 38 fire var AK Parti'de. Bu beklentinin üstünde bir rakam. 3-5 olsa tamam ama bu kabul edilemez bir rakam. İçimizdeki hainlerdir bunlar. Bu bir vicdan muhasebesi değil Recep Tayyip Erdoğan'a operasyondur. İçimizdeki ihanet şebekesi Erdoğan'a operasyon yapmıştır. Amaçlarına ulaşamadılar ama bir siyasi operasyona kalkıştılar.

UMARIM BU AKÇAKLIĞI YAPANLARIN YÜZÜ KIZARMIŞTIR
 
Bugünkü tablo bu sürecin hükümete bir darbe operasyonu olduğunu çok açık bir şekilde gösterdi. Red oyları 276 olan güven oyunun altında kaldığı için yükselen "Hükümet istifa" sloganları bu siyasi operasyonun ispatıdır. Bu alçaklığı yapanların yüzleri kızarmıştır diye umut ediyorum. 17-25 Aralık operasyonlarının bir darbe olduğu muhalefetin bu oylamadan sonra attığı sloganlar ile ispatlanmıştır.

KİM OLDUKLARI 48 SAAT İÇİNDE TEYİT EDİLECEKTİR!
 
Elbette Parti yönetimi bu tabloyu değerlendirecek ve gerekeni yapacaktır. Önümüzdeki dönemde çok ciddi bir ayıklanma ve temizlenmeye ihtiyaç olduğu görülüyor. Yeni Türkiye'yi anlamayan insanlar olduğu görülüyor. 48 saat için bu kişilerin kimler olduğu teyit edilir. Bunun yolları ve yöntemleri vardır. Eğer AK Parti 2023 vizyonunu yakalayacaksa bu hainlerden arınmalı, yoksa işimiz çok zor diye düşünüyorum."

Stargazete.com
 



Bu haber 738 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,882 µs