En Sıcak Konular

Bahçeli'den Davutoğlu'na veryansın

11 Kasım 2014 11:05 tsi
MHP Lideri Devlet Bahçeli partisnin grup toplantısında konuşuyor.

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisnin grup toplantısında konuşuyor.

İŞTE BAHÇELİ'NİN KONUŞMASINDAN SATIR BAŞLARI

- Soma Yırca Köyü'nde kazanan hırıszıdır, kaybeden topyekün vatandaştır. Çiftçinin nafakasının temin ettiği zeytin ağacı için üzülürken AKP'liler söve söve gelir kazanmaktadır. Böyle bir rezalet daha görünmemiştir. Utanma nedir bilmeyen vurguncular vatandaşın geçim kapsın  gözünü dikmişlerdir.

ZEYTİNLER BOĞAZINDA DÜĞÜNLENMEDİ Mİ?

- Danıştay'ın yürütme kararı iş işten geçtikten sonra uygulanmamıştır. AKP'nin Yırca'da uyguladığı şiddete neden sessiz kalındı. "Zulme karşı durduğunu her fırsatta duyuran aslan parçası Davutoğlu, sana soruyorum; Yırcalı'da olanlar zalimlik, eşkıyalık değil midir?" Davutoğlu'nun yediği zeytinler hiç mi boğazına düğümlenmedi. Davutoğlu unutma, mazluma el kaldıran dün iflah olmadı yarın da olmayacaktır.

EKONOMİDE YENİ EYLEM PLANI

- Elektrik doğalgaz ve ulaşıma yapılan zamlarla vatandaşlarımızın çileye zorunlu bırakılmıştır. Domates zam rekoru kırdı. merkez bankası inandırıcılığını zayıflatıyor. Sayın Davutoğlu madenciliği yurtdışına taşımayı bırakın da Ermenek’te toprak altında bulunan madencileri çıkarmak için uğraşın. Çinli üretmiş AKP almış, Koreli üretmiş AKP almış, Alman icat etmiş AKP kullanmış, 12 yıldır yapısal adım atmayan AKP’nin sandığı görünce eylem planlarından medet ummuşa ucuz politikadır.

- Hükümet 12 yıl boyunca ne yapmış Başbakan sadece günü kurtarmak için bildik ezberleri tekrarlamıştır.

- AKP’nin ekonomik eylem planı, eyyamcıları kurtulma planıdır.  Türkiye ekonomisi yabancıların tasarrufuyla kör topal ayaktadır. Bunun göstergesi cari açıktır. Uzun süredir tehlike sinyalleri vermektedir.  Türkiye kazandığından daha fazlasını yabancılardan ödünç alarak harcamaktadır.

- Mali egemenlik olmadan milli egemenlik sağlanamayacaktır. Ekonomide ertelenmesi veya geciktirilmesi halinde milli nitelikli kurtuluş mücadelesi için zamanımız daralmaktadır. Türki milleti birçok sıkıntıyı göğüslemiştir.

- Türkiye cumhuriyeti yokluk içinde kurulmuştur. Türk milleti nice acıya katlanarak bağımsızlığını kazanmıştır.

- Başbakan havanda su döğmektedir.

- Türkiye Cumhuriyeti yokluk içinde kurulmuştur. Bu millet dünyanın bütün ateşleri başına yağarken çorapsız şekilde namusunu savunmuş, şeref mücadelesi vermiştir. Emanetimiz kutsaldır. Milli ve manevi değerler yabana atılamaz. Şehit kanları vatanın önünün aydınlatmıştır.

CUMHURBAŞKANLIĞI SARAYI

-Beştepe'de kanunsuz ve kaçak saray yapılıyor. Vatandaş bir torba kömür, makarna ile uyutulurken millet hazinesi hortumlanmaktadır. Para senindır, servet senindir hazne sana aittir. Süslü sözlere aldanma, bu gidişata ortak olma, sizden alınan vergiler Erdoğan'ın egoları için feda edilmektedir. Bu millet Erdoğan'ın azgınca istekleri için mi çalışacaktır. Bu hüsran nereye kadar gidecektir. Türkiye sanki Erdoğan'ın tapusuna geçirilmiştir. Türkiye sanki onun mülkü ve miras malıdır. Böylesi kokmuşluk, günahkarlık görülmemiştir. Çankaya neyine yetmedi? 

Bu haber 449 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,211 µs