En Sıcak Konular

Cep-Putlar canlıdır!

4 Kasım 2014 22:58 tsi
Cep-Putlar canlıdır! Dünyadaki zulme ortak eder sizi!

Bildik mi? İnsan günlerinin sonuna gelindiğini! Zamanın kendi içinde büküldüğünü! Enerjilerin terse döndüğünü! Bildik mi? Şeytanın dumansız ateşinin hepinize dokunduğunu! Elinizdeki Cep-Putların canlandığını! Konuştuğunu sizinle! Siz konuşurken en sevdiklerinizle! Eşinizle, çocuğunuzla, arkadaşınızla! Şeytanın tam da o sırada düşük bir frekans gönderdiğini beyninize! Duymadınız değil mi? Size neler fısıldadığını! Ama eşikaltınızın artık şeytana ait olduğunu! Elinizdeki Cep-Putlar canlıdır! Belki de sizden daha akıllıdırlar! Davranışlarınızı onlar belirler! Uyuturlar sizi gerçekler karşısında! Aptallaştırır! Oyalar lüzumsuz 'şey'lerle! Zihninizi örter! Farkında bile olmazsınız artık o tek 'bir' hakikatin! Yanılır, yanıltır ve dünyadaki acılar karşısında körleşirsiniz! Zamandan kopmuşsunuzdur! Şeytanın kendi zamanının içinde yaşamaya başlarsınız! Daha doğrusu yavaş yavaş dönüşürsünüz! Ve şeytanın ateş-ten ailesine katılırsınız!

İşte elinizdeki ateş-ten putlar olmasaydı, şeytan zihninizi işgal edemeseydi, dünyayı böylesine pervasızca işgal edemezdi! Zulmünü bu kadar kolayca yayamazdı! Çocukları öldüremezdi! Şeytan kadar sizler de suçlusunuz! Vicdansızsınız! Zalimsiniz! Bu zulme ortaksınız! 'Put'lara tapıyorsunuz!

Şeytanın size gösterdiği figüranlara bakarak zaman kaybediyorsunuz! Onlar sadece figüran! Asıl oyuncuları göremiyorsunuz! Merak da etmiyorsunuz! Cenab-ı Allah'ın salih kullarının arasına girebilmek için hiçbir gayretiniz yok! Ahiretsizsiniz! Tek 'bir' hakikat peşinde değilsiniz! Her an günaha girip savruluyorsunuz 'Sekar'a! Yanıyorsunuz! Ama farkına varmıyorsunuz! Kendi hakikatinin farkına varamayan insan, dünyanın, kainatın hakikatinin farkına nasıl varabilecek ki! İç içedir tüm hakikatler! 'Bir'dir hepsi! Tek 'Bir' Hakikat vardır 'Aslında'! Başka da hiçbir 'şey' yoktur! Sizin farkında olmadığınız bu hakikatin maalesef şeytan farkındadır! Ve tüm gücünü bu hakikati örtmek için kullanır! Çünkü 'Bir' Ruh emanetcisi değildir! Rabbim insana üflemiştir Ruhunu! Ama sırdır! O sırrın da sırrı vardır! Buraya yazılmaz elbette! Özün özüdür! Bu sırra vakıf olan 'Yeryüzü Halifesi İnsan'ın karşısında şeytanın hiçbir gücü kalmaz! Şalter iner! Şeytanın tüm enerjisi kesilir! Harabeye döner!

İnsan eğer Rabbine salih 'bir' kul olabilirse şeytan çeker gider! Yer-altına! Kendi ölümsüzlüğünün içine! Lanetlenmiştir çünkü! Cinlerdendir! 'Nar'dır! Daha ötesi yoktur!

'Nur' olan insandır! Ve şeytan ne yaparsa yapsın Rabbi onun üzerindeki nurunu tamamlayacaktır! İnsan bunun için 'Bir' Yeryüzü Halifesidir! Nur üzerine 'Nur' olabilmek için!

'Bir' emanet taşıyıcısıdır! 'Ruh'tur! Ey!

Hayati Sır



Bu haber 2,012 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,342 µs