En Sıcak Konular

MHP lideri Bahçeli'den hükümete yaylım ateşi

4 Kasım 2014 11:24 tsi
MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor...

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısındaki konuşmasında, peşmergenin Habur'dan Suruç'a kadar şov yaparak gitmesine ateş püskürdü. Devlet Bahçeli, "Peşmergenin geçişine yeşil ışık yakanlar suçludur. ABD Kürdistan'ın inşası için düğmeye basmıştır. Obama'yı bu kadar seven hainin ülkemizde ne işi var? Bu kalleşliktir, bu kahpeliktir. Bu Türk milletinden uzak olmalıdır" dedi.

Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

ALEVİLERİN SORUNLARINI GÖRMEZDEN GELMEK DOĞRU DEĞİL

Ortadoğu'da kaos havasının ülkemize bulaştırılma çabasını izliyoruz. Türk-Kürk, laik, anti-laik gibi suni ayrımlar yapılmakta. AKP yıllardan beri Alevi çalıştayları düzenleyip umut tacirli yapmaktadır. Bu konuda bir arpa boyu yol alınamamıştır. Biz öteden milli ve lanevi değerlerimiz konusunda gayret sarf ettik.

AKP Alevi kardeşlerimizi istismar ediyor. Türkiye inanç temelinde ayrışma yaşamamalı.

Sorunların derinlikli ve makul bir şekilde çözülmesi gerektiğini söyledik. Dün ne söylediysek bugün de aynı noktadayız. Siyaset kurumu inisiyatif almalıdır. Karşımızdaki her meseleyi kaybeden-kazanan ikilemine sokmamalıyız.

Hiç kimse Alevi kardeşlerimizin vatana bağlılığını, Türkiye sevgilerini tartışmaya açamayacaktır. Alevi kardeşlerimizin inanç ve kültür temelli sıkıntılarını görmezden gelmek doğru ve adil bir durum olmayacaktır.

Hz. Muhammed hepimizin Peygamberi, Hz. Ali hepimizin iftihar kaynağıdır. Cem de bizimdir, semah da bizimdir. Cami de bizim, cemevi de bizimdir.

MADEN KAZALARI

28 Ekim’de yaşanan Maden kazasında yerin altında işçilerimiz yemek yerken baskına uğramıştır.
Ne üzücüdür ki bu 18 işçimize hala ulaşılamamıştır. Aileler kaygıyla beklemektedir. MHP olarak Mustafa Kalaycı başkanlığında bir ekibimiz olay yerine gitmiştir. Araştırmalarımız yapılmıştır. Söz konusu ocak özel bir şirket tarafından işletilmektedir. Yıllarca biriken su birikintisi basınçla birlikte madeni basmıştır. Madende çalışılması tedbirsizliktir, faciaya kucak açmaktır. Su baskını olan madende asansör olmaması kötü şartları göstermektedir. Maden ocaklarında ömür tüketen işçilerin mola süreleri bile kısaltılmaktadır.

PKK AKP İLE ALTIN YILLARINI YAŞIYOR

AKP'nin gitmesine az kaldı. Yıkımın akıbeti belli oldu. Millet bu karabasandan kurtulacak. Milli ve ahlaki hiçbir ölçüsü olmayan AKP kadroları Türkiye'ye saldırmışlardır.

Sevindirici bir gelişmedir ki AKP'ye oy verenler artık durumun farkına vardı. Hükümet Türkiye'nin bekasını ateşe atmıştır. PKK AKP ile altın yıllarını yaşadı. İmralı canisi belini doğrultmuştur.

Biz teröristle pazarlık yapacak kadar şerefsiz değiliz demişti Erdoğan. Bize iddianızı ispatlayın demişti. Şeref ve namusları ipe serilmiş olanlar bundan sonra iki düşünüp bir konuşacaktır.

Mahçupyan Güneydoğu'da kamu güvenliğinin PKK'da olduğunu Mahçupyan söylemiştir. İçişleri Bakanı da itiraf etmiştir. Şehirlerin PKK'nın eline geçtiği itiraf edilmiştir.

PKK meseleyi uluslararı güçlerin, ABD'nin olaya dahil olmasını istemektedir. 4 Mayıs 2013'te bahar kalıcı olarak diye Erdoğan müjde vermişti, neyin geldiği belli oldu. Süreç tam bir kaostur.

Peşmergenin geçişine yeşil ışık yakanlar suçludur. ABD Kürdistan'ın inşası için düğmeye basmıştır. Obama'yı bu kadar seven hainin ülkemizde ne işi var? Bu kalleşliktir, bu kahpeliktir. Bu Türk milletinden uzak olmalıdır.

Bu haber 348 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,713 µs