En Sıcak Konular

AK Parti'li yerel yönetimlere yeni vizyon

28 Mayıs 2014 15:40 tsi
AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül'ün göreve başlamasının ardından başlattığı yeni dönem çalışmaları devam ediyor.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının "Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı"nda akademisyen ve fikir adamlarıyla AK Parti'nin yerel yönetimler vizyonu, kentsel dönüşüm, medeniyet şehirciliği ve yeni dönemde belediyelerin yapması gereken çalışmalar tartışıldı.

AK Parti genel merkezinden edinilen bilgiye göre, AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül'ün göreve başlamasının ardından başlattığı yeni dönem çalışmaları devam ediyor.

Gül'ün, "Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı" başlığı altında parti genel merkezinde gerçekleştirdiği toplantıya kentsel mimari, şehircilik ile kentsel dönüşüm alanlarında önemli çalışmalara imza atan akademisyen ve fikir adamları katıldı.

Toplantıda AK Parti'nin yerel yönetimler vizyonu, kentsel dönüşüm, medeniyet şehirciliği ve yeni dönemde belediyelerin yapması gereken çalışmalar gündeme geldi.

Toplantıların  geleneksel hale getirileceğini belirten AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Gül, "1994 ruhu 2023 vizyonu ile yerel yönetim anlayışını bir araya getirmek için akademisyenlerimizle bir araya geldik. Akademisyenlerimizin birikimlerini, AK Parti'nin 20 yıllık belediyecilik tecrübesi ile harmanlayarak yeni dönem şehirlerimizi medeniyet tasavvurumuza uygun inşa etmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

AA



Bu haber 516 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,392 µs