En Sıcak Konular

Bakan Yardımcısı Metin kalp krizi geçirdi

10 Mayıs 2014 12:47 tsi
Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, AK Parti'nin 22. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için geldiği Afyonkarahisar'da kalp krizi geçirdi.

 Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, AK Parti'nin 22. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için geldiği Afyonkarahisar'da kalp krizi geçirdi.

Alınan bilgiye göre, Metin, toplantı için geldiği Afyonkarahisar'da sabah 08.00 sıralarında rahatsızlanmasının ardından hastaneye kaldırıldı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Metin'i, kalp krizi geçirmesinin ardından anjiyo olduğu Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesinde ziyaret etti.

Yazıcı, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ve hastanenin başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ünlü'den, Metin'in sağlık durumu hakkında bilgi aldıktan sonra çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, Bakan Yardımcısı'nın durumunun iyi olduğunu belirtti. Hekimlerin, hastanın sağlık durumu hakkında "stabil" olduğu yönünde bilgi aktardıklarını ifade eden Yazıcı, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Müdahalenin zamanında yapıldığını dile getiren Yazıcı, "Şu an itibarıyla hekimlerin dediği çok stabil. Hastanede 2-3 gün kalır" dedi.

Bir gazetecinin "Bu olay toplantıda bir moral bozukluğu oluşturdu mu" sorusuna Yazıcı, "Toplantı ayrı, bu ayrı, sağlık ayrı. Söz konusu olmaz" şeklinde yanıt verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Metin'i ziyaret etme durumunun olup olmadığı sorusuna da Yazıcı, şu cevabı verdi:

"Başbakanımızın işi çok yoğun. Sayın Başbakanın takdirinde olan bir şey. Bizim gelip gidişimiz, arkadaşlarımız adınaydı. Sayın Başbakanımızın çok yoğun programı var. Dün gelemedi bugün geliyor."

Bakan Yardımcısı Metin'in, ailesiyle görüşüp görüşmediğinin sorulması üzerine de Yazıcı, "Orada çok güzel bir şey yapmış. Ben aslında neden aradın dedim. Ama şunu söyledi, 'Olur ki televizyonlar haber verir. Çoluk çocuk panikler, onlar paniklemesin, benim sesimi duysun diye aradım' dedi. Eşi geliyormuş."

Öte yandan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da hastaneye gelerek, Metin'in durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.

AA



Bu haber 632 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,030 µs