En Sıcak Konular

Başkanlardan da Köşk için destek

9 Mayıs 2014 08:46 tsi
Başkanlardan da Köşk için destek
Başbakan Erdoğan, teşkilatıyla yaptığı "istişare ve değerlendirme" toplantılarını, dün de büyükşehir belediye başkanlarıyla sürdürdü.

Erdoğan, dün AK Partili büyükşehir belediye başkanlarıyla görüştü. 18 başkanın yanı sıra kurmaylarının da katıldığı görüşmede, ana başlık "belediye çalışmaları ve seçimler" oldu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, teşkilatıyla yaptığı "istişare ve değerlendirme" toplantılarını, dün de büyükşehir belediye başkanlarıyla sürdürdü. 30 büyükşehirden, AK Parti'nin kazandığı 18 ilin başkanlarıyla; Köşk seçimlerinden çılgın projelere, paralel yapıyla mücadeleden imar uygulamalarına kadar geniş kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.

İLK KEZ TOPLUCA GÖRÜŞTÜLER

Başkanların, Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığına tam destek verdikleri öğrenildi. Seçimlerin ardından, genişletilmiş il başkanları toplantısına katılan büyükşehir belediye başkanları ilk kez toplu halde Başbakanla görüşmüş oldu. Toplantıda, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinin de gündeme geldiği kaydedildi. Erdoğan'ın, "Cumhurbaşkanlığı konusundaki istişarelerimize devam ediyoruz. Bu noktada sizlere de büyük görevler düşüyor. Partimizin adayını en iyi şekilde destekleyeceğinizden şüphem yok" mesajı verdiği belirtildi. Bu sürecin sorunsuz ve kaos yaratılmadan aşılacağını vurgulayan Başbakan'a, belediye başkanlarının da "Adaylık sizin hakkınız. Arkanızdayız" mesajı verdiği ifade edildi. Toplantıda, büyükşehir belediyelerinde uygulanan büyük boyutlu projeler de gündeme geldi. Erdoğan'ın, projelerin kararlılıkla hayata geçirilmesini, vatandaşın oy verirken bu beklentiyle hareket ettiğini hatırlattığı kaydedildi.

Akşam




Bu haber 606 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,549 µs