En Sıcak Konular

''Suriye'ye bin tırlık yardım filosu'' kampanyası

3 Ocak 2014 11:31 tsi
İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı, Suriye'ye bin tırlık yardım filosu çıkarmak için kış mevsimi boyunca sürecek yeni bir kampanya başlattı.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı'ndan yapılan açıklamada, kamuoyunun malumu olduğu üzere geçen günlerde asılsız birtakım iddialarla vakfa dönük karalama teşebbüsü yaşandığı hatırlatıldı.
 
Bazı çevrelerin, siyonist güçlerin talimatına uyarcasına hiçbir somut bilgi ve belgeye dayandırmaksızın, İHH'ya ait bir yardım tırında silah ve mühimmat bulunduğuna ilişkin yalan haber servis ettiği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
 
"Emperyalist ve siyonist güçlerin taşeronları tarafından bu şekilde vakfımızın yardım faaliyetlerine darbe vurulmak istendiği açıktır. Ancak asılsız haberlerin yayınlanmasından 1 saat gibi kısa bir süre sonra kolluk kuvvetlerinin ve resmi makamların tespitleriyle haberde yer alan asılsız iddiaların doğru olmadığı ortaya çıkmıştır. Bu şekilde karanlık güçlerin içerideki taşeronlarınca gerçekleştirilmeye çalışılan bu iftira kampanyası sonuçsuz kalmış ve kirli oyun bozulmuştur.
 
Bu yalan haberlerin zorda kalmış komşularımız olan Suriye halkına yapılan yardım çalışmalarına olumsuz etki etmediğini özellikle belirtmek istiyoruz. Bu saldırılar bizlere yeni ve daha büyük yardım çalışmaları için azim katmıştır. Katliama uğrayan, aç ve açıkta kalan milyonlarca kardeşimiz için daha çok çalışacağız.
 
Bu doğrultuda, karalama teşebbüsüne göğüs geren vakfımız ve gönüllülerimiz, karanlık güçlerin saldırılarına inat, yardıma muhtaç milyonlarca Suriyeli kardeşimize ulaştırmak üzere kış mevsimi sonuna kadar en az bin tır daha yardım gönderme kararı almıştır. Tüm vicdan sahiplerini bu büyük iyilik seferberliğine davet ediyoruz."

aa


Bu haber 531 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,099 µs