En Sıcak Konular

Tevfik Diker: Benim hırsızım iyidir demeyelim

19 Aralık 2013 16:05 tsi
Yolsuzlukla Mücadele Derneği kurucu başkanı olan 19-20. Dönem Milletvekili Tevfik Diker, temiz siyaset için el ele verme çağrısı yaptı. Diker, “Yolsuzluk virüsünün güve gibi geleceğimizi kemireceğini bilelim” dedi.

Yolsuzlukla Mücadele Derneği kurucu başkanı olan 19-20. Dönem Milletvekili Tevfik Diker, temiz siyaset için el ele verme çağrısı yaparak, “Yolsuzluk virüsünün güve gibi Cumhuriyetimizi ve demokrasimizi, dolayısıyla geleceğimizi kemireceğini bilelim.” dedi.

Tevfik Diker, yolsuzluk ve rüşvet operasyonu üzerine yaptığı yazılı açıklamada, yolsuzluklardan kurtulmak için şu önerilerini sıraladı: “İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıralım. Tuttuğumuz partideki hortumcuları tasfiye edelim. Torunlarımızın geleceği için yolsuzluklara karşı dik duralım. Benim hırsızım iyidir demeyelim.

Belediye başkan adaylarından noter tasdikli yolsuzlukla mücadele taahhüdü alalım, belgesi olmayan adaya oy vermeyelim. Yolsuzluk virüsünün güve gibi Cumhuriyetimizi ve demokrasimizi, dolayısıyla geleceğimizi kemireceğini bilelim. Hortumcular her renkte ve her mevkide, her kesimde vardır, gerçekler acı da olsa bilelim. Hortumcuların çoğu kravatlı eşkıyalardır, uyanık duralım. Bildiğimiz her yolsuzluğu ilgili savcılara bildirelim. TBMM' de Yolsuzlukları Soruşturma Komisyonu kurulması için kampanya başlatalım. Yolsuzluk operasyonlarından sonra iktidar veya karşı taraf kendilerini körü körüne destekleyecek militan peşindeler, bizler ne İsa'ya ne de Musa'ya yaranmasak da geleceğimiz için yolsuzlukla mücadeleye militan olalım.”

(CİHAN)

Bu haber 635 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,042 µs