En Sıcak Konular

Erdoğan'dan flaş açıklamalar

17 Aralık 2013 14:47 tsi
Gündemi sarsan operasyon sonrası konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tehditlere, tuzaklara boyun eğmeyeceklerini ilan etti.

Arkasına karanlık odakları alanların bu ülkeye istikamet çizemeyeceğinin altını çizen Başbakan Erdoğan, "Hesabını sandık dışında görmek isteyenlere ne millet ne de biz müsade etmeyiz, göz yummayız." dedi.

Bakan çocuklarının, ünlü iş adamlarının yolsuzluk iddiasıyla gözaltına alındığı operasyon sonrası konuşan Erdoğan, tehditlere boyun eğmeyeceklerini böyle duyurdu.

-Saldırılar tuzaklar bu millete diz çöktüremedi, bundan sonra da çöktüremez

-Birilerinin topu tüfeği varsa, birilerinin her türlü hilesi varsa neyi olursa olsun, bizim Allahımız var. Bize o yeter. Bize millet yeter

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Konya Büyükşehir Spor ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplu açılış töreninde konuşma yaptı. İşte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan satır başları:

Konyalı büyük alim gönül insanı Mevlana'yı rahmetle, minnetle yad ediyor mekanı cennet olsun. Helikopter kazasında şehit olan dört pilot subay ve astsubayımıza Allahtan rahmet, yakınlarına, TSK'ya başsağlığı diliyorum.

Konya'nın hareketimiz nezdinde müstesya yeri var. Konya bu yolculukta rehber oldu. En karanlık gecelerde yol gösteren adeta kutup yıldızı oldu. Ne zaman başımız dara düşse konya'nın hayır dualarını yüreğimizde hissettik. Sizin destekleriniz sayesinde zorlar kolay oldu, siz neyi sakıncalı gördüyseniz biz de ondan uzak durduk. 11 yıl boyunca Konya'ya mahcup olmadık, mahbubiyet yaşatmadık.

Anlamlı günde Konya'ya gönülden teşekkür ediyorum, ahde vefanız için teşekkür ediyorum. Bize inandığınız için sizlere sonsuz teşekkürler ediyorum. Konya bizim arkamızda olduğumuz müddetçe biz birlikte yürümeye devam edeceğiz.

HİÇ BİR TEHDİDE BOYUN EĞMEYECEĞİZ

Hiçbir tehdite boyun eğmeyeceğiz. Siz arkamızda olduğunuz müdetçe Allah'ın izniyle geri adım atmayacağız. Haktan ve hak mücüadelesinden asla ayrılmayacağız. istedikleri kadar çirkin yola tevessül etsinler, istedikleri kadar kirli ittifakların içine girsinler. Türkiye'de artık söz artık milletindir, karar milletindir, yetki milletindir.

ARKASINA KARANLIK ODAKLARI ALANLAR BU ÜLKEYE İSTİKAMET ÇİZEMEZLER

Arkasına karanlık odakları alanlar, çeteleri alanlar bu ülkeye istikamet çizemezler. Arkasına sermayenin medyanın gücünü alanlar bu ülkeye istikamet çizemezler. Türkiye içinde ve dışında bir takım karanlık çevrelerini alanlar istikametiyle oynayamazlar. Ayarlarımızı değiştiremezler. Türkiye üzerinde operasyon yapılacak, ameliyat yapılacak bir ülke değildir

KİMİN NE HESABI VARSA HESABI ORADA MİLLETLE GÖRSÜNLER

Kimin ne hesabı varsa, kendilerine güveniyorlarsa 30 Mart'ta seçim var, o seçime girsinler hesabı orada milletle görsünler. Hesabını sandık dışında görmek isteyenlere ne millet ne de biz müsade etmeyiz, göz yummayız. Türkiye bir muz cumhuriyeti değildir, milletin çiğneneceği, kararlarının yok sayıldığı bir kabile devleti değildir. İçeriden ve dışarıdan hiç kimse benim ülkemi karıştıramaz, benim ülkemde çirkin tuzaklar kuramaz.

HAYIR DUASI EDİYORLAR

Bayburtlu nineler bizim için dualar ediyor. Erzurumlu yaşlı amcalar bize dualar ediyor. Van’da Diyarbakır’da Muş’ta Bitlis’te kardeşlerimiz bize Allah razı olsun diyorlar. Rize’de Trabzon’da Muğla’da İstanbul’da Edirne’de Ankara’da kardeşlerimiz seccadelerinin üzerinde bizim için dualar ediyorlar.

BİRİLERİNİN HER TÜRLÜ HİLESİ VARSA BİZİM ALLAHIMIZ VAR

Birilerinin topu tüfeği varsa, birilerinin her türlü hilesi varsa neyi olursa olsun, bizim Allahımız var. Bize o yeter. Bize millet yeter.  Allah yeter, geri kalanı hevadır hevestir.

BİZE MİLLET YETER, ALLAH YETER

11 yılda üç kattan daha fazla büyüttük. Türkiye dayanışma ile büyüyecek. 81 vilayetine terör nedeniyle 1 şehidimiz dahi gelmedi. Farklı bir iklim oluştu. Diğer bölgeleri de bu havayı teneffüs ediyor. Barış havası Türkiye'yi çok daha yüksek seviyelere taşıyacak.

TÜRKİYE NORMALLEŞEREK BÜYÜYECEK

İnsanımızın kimliğini,inancını tahkir eden vatndaşının diliyle, kılık kıyafetiyle meşgul olan devlet anlayışını tarihe havale ediyoruz. Başörtüsü zulmünü ortadan kaldırdık. Kamuda hanım kardeşlerimiz istediği gibi çalışabiliyorlar, Meclis'te vekiller başık açık ya da kapalı vazife yapabiliyorlar.

Biz yasakları kaldırıyoruz, milletimizin önüne seçenekler koyuyoruz, tercihler koyuyoruz. Hiçbir dayatma içinde değiliz. Hiçbir dayatmaya da müsamaha göstermiyoruz. Birinden alıp diğerine vermiyoruz. Herkesin hakkı ne ise onu temsil etmenin mücadelesini veriyoruz. Bu normalleşme Türkiye'ye asla kaybettirmez. Türkiye normalleşerek büyüyecek

Türkiye zincirlerinden kurtulmuş şekilde 2023 hedeflerine ulaşacak. 21. yüzyıl Türkiye'nin yüzyılı olacak. Bunu yavaşlatmaya çalışacaklar. Aziz millet devletine sahip çıkarak kutlu yürüyüşü tamamına erdirecektir.

Bu haber 629 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,076 µs