En Sıcak Konular

İngilizler Yılmaz Vural'ı keşfetti

27 Kasım 2013 11:41 tsi
Tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural, İngiliz basınına konu oldu.

İngiliz basını da sonunda Yılmaz Vural'ı keşfetti. İngiliz Daily Mail gazetesi Yılmaz Vural ve Alex Ferguson'u karşılaştırdı, tecrübeli teknik adamın 22 farklı takım çalıştırmasına dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde Londra'da, Roberto Mancini'yi Galatasaray'a getiren ünlü menajer Muzzi Özcan ile buluşan Yılmaz Vural, İngiltere'de de gündem oldu. İngiliz basını Vural'ın bir sonraki durağının İngiltere olabileceğini belirtti ve tecrübeli teknik adamla konuştu.

İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Mail'de çıkan ve kariyerinde 22 takım çalıştıran 'Vural'ın bir sonraki durağı İngiltere mi olacak?' ifadelerine yer verilen haberde Vural'ın Alman pasaportunun da bulunduğuna ve Köln Akademisi mezunu olduğuna dikkat çekildi.

Gazeteye İngiliz futbolu hakkındaki düşüncelerini anlatan Vural; "Bütün dünyanın gözü Premier Lig'de. Herkes İngiliz futbolundan bir şeyler almak istiyor. Profesyonel futbolun en yüksek seviyesi. Herkes sever. Türkiye'de de çok seviliyor." ifadelerini kullandı.

Kariyeri boyunca 22 takım çalıştıran Vural; "Sir Alex Ferguson'ın Manchester United'ın başına geçtiği sezon başladım. O bir takımla efsane oldu. Ben ise 22 takım çalıştırdım. Avrupa'da daha fazla takım çalıştıran başka bir teknik adam olduğunu düşünmüyorum. Roy Hodgson ikinci olabilir. Bu benim için çok iyi bir rekor değil. Ancak Türk futbolunun doğası bu." şeklinde konuştu.

Oyun mantalitesi hakkında konuşan tecrübeli teknik adam; "İnsanların eğlenmeye ihtiyacı var. Futbol sosyal bir oyun. Seyirciler için oynanıyor. Amaç onların eğlenmesi olmalı. İnsanlar hücum futbolu izlemeyi seviyor. Benim tarzım gol atıp sonra savunmaya çekilmek değil. Hücumu severim, kazanmak için oynarım." dedi.

Haberde Yılmaz Vural'ın geçmişte yaşadığı olayların videolarına da yer verildi ve 'Efsane hoca' olarak bahsedildi.

Fotospor



Bu haber 486 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,878 µs