En Sıcak Konular

Erdoğan'dan Arınç mesajı

12 Kasım 2013 12:00 tsi
Erdoğan'dan Arınç mesajı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada Bülent Arınç'ın sözlerine atıfta bulundu.

Başbakan Erdoğan, "Bu kadro içinde zaman zaman farklı yaklaşımlar, yanlış anlamalar olabilir. Dava arkadaşlığının kardeşlik hukukunun gereği olarak biz meselelerimizi aramızda konuşur ve çözüme kavuştururuz" dedi.

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Bugün dünyanın herhangi bir yerinde kendisini Müslüman olarak tanımlayan bir şahıs, üzerine bombaları sarıyor, gidiyor bir kutsal mekanda bombaları patlatıyor. Böylesine bir vahşetin, gaddarlığın bırakın Sünniliği, Şiiliği insanlıkla da alakası yoktur. İslam'la da asla ve asla yakından uzaktan alakası yoktur" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar özetle şöyle:

"Bugün de Irak'ta, Suriye'de, Yemen'de Lübnan'da kendisine hangi sıfatı takarsa taksın, mazlumu katledenin sıfatı Yezid'dir, mazlumun da sıfatı Hüseyin'dir. Hz. Hüseyin Efendimiz Şii veya Sünni değil tüm varlığıyla Müslümandı. O zaman Şii veya Sünni yoktu''

"Emlak Konut, 3,5 milyar liralık halka arz gerçekleştirdi. Bu arzın 2, 6 milyar liralık kısmı uluslararası yatırımcılara, 650 milyon liralık kısmı da yerli yatırımcılara tahsis edilmiştir. Emlak Konut'un arz işlemi, 2013 yılında yapılan en büyük arz işlemi. Türkiye'de bugüne kadar yapılmış Halkbank ve  Telekom'dan sonra en büyük üçüncü arz işlemi oldu, dünyadaki ekonomik krize rağmen."

"Bu millete tek tip yaşam tazları dayatılırken biz 11 yıldır milletin önüne tercihler koyduk. Kamuda ister başı açık çalışırsın, işter başörtülü çalışırsın. Meclis'e ister baörtülü gelirsin, ister başı açık gelirsin"

"Her konuda dayatmaları kaldırıyor, yaşam tarzı dayatmalarını ortadan kaldırıyoruz. Milletin önüne tercihler koyuyoruz"

"Biz sadece, milletin ne dediğine bakarız. Milletin çizdiği istikamette yolumuzda ilerleriz. Hiç kimse parmağını kaldırarak, kibir içinde bize azarlayacak, bize hiza ve istikamet çizecek yetkiye sahip değildir. O günler geride kalmıştır"

Erdoğan'dan dava arkadaşlığı ve kardeşlik hukuku vurgusu

"Bu kadro içinde zaman zaman farklı yaklaşımlar, yanlış anlamalar olabilir. Dava arkadaşlığının, kardeşlik hukukunun gereği olarak biz meselelerimizi aramızda konuşur ve çözüme kavuştururuz"

"AK Parti'yi, milletin teveccühünü kazanarak yenmekten umudunu kesenler, pusuya yatmış, farklı beklentilerin peşine düşmüş durumda. Kimse kusura bakmasın bu zavallılıktır. AK Parti hiçbir zaman bunların temennilerine fırsat tanımayacaktır. Bu hareket, dava, parti içindeki hiçbir kardeşim pusuda bekleyen bu zavallılara ümit vermeyecektir."

aa




Bu haber 1,004 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    33,240 µs