En Sıcak Konular

''Sizi babamız gibi seviyoruz''

6 Kasım 2013 22:43 tsi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunduğu Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de kendisine sevgi gösterisinde bulunan bir gurup Kosovalı gençle sohbet etti. Gençler, "Sizi babamız gibi çok seviyoruz" ifadesini kullandı.

Başbakan Erdoğan, Finlandiya Başbakanı Jyrki Katainen ile ortak basın toplantısı düzenledikten sonra, bir süre dinlenmek için konakladığı Kamp Oteli'ne geldi.

Erdoğan, daha sonra Kataninen'in, Başbakanlık Resmi Konutu'nda onuruna düzenlediği akşam yemeğine katılmak üzere otelden çıkışında Kosovalı bir gurubun sevgi gösterisiyle karşılaştı.

SİZİ BABAMIZ GİBİ SEVİYORUZ

Başbakan Erdoğan, kendisine Kosova bayrağını simgeleyen atkı hediye eden gençlerle bir süre sohbet etti. Gençlere iki hafta önce Kosova'ya yaptığı ziyaretini takip edip etmediklerini soran Başbakan Erdoğan, gruptaki birinden, "Evet, takip ettik. Sizi babamız gibi seviyoruz" yanıtını aldı.

DİK DUR EĞİLME BU MİLLET SENİNLE


Bu sırada, "Dik dur eğilme, bu millet seninle" diye slogan atan genci de yanına çağıran Başbakan Erdoğan, gruptakilerle ayrı ayrı hatıra fotoğrafı çektirdi.

Erdoğan'ın, Finlandiya Başbakanlığı Resmi Konutu'na geçmek üzere aracınabindiği sırada da bir grup Türk vatandaşı da "En büyük başbakan bizim başbakan" sloganı attı.

Finlandiya Başbakanı Katainen tarafından verilen resmi akşam yemeğinde Başbakan Erdoğan'a, Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu da eşlik etti.

aa

Bu haber 716 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,194 µs