En Sıcak Konular

Bahçeli'den hükümete övgü ve eleştiri

5 Kasım 2013 11:42 tsi
Bahçeli'den hükümete övgü ve eleştiri MHP Lideri Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Marmaray'a değinen Bahçeli, "Kim Türk milleti için taş üzerine taş koyarsa teşekkür ederiz" dedi ve projede 57. hükümet olarak kendilerinin de payı olduğunu söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli, 29 Ekim'de açılışı yapılan ve 'Asrın projesi' olarak adlandırılan Marmaray konusunda hükümeti hem övdü hem de eleştirdi.

MHP Lideri, projeye partisinin katkısının büyük olduğunu söyledi.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan satır başları şöyle:

'BAŞBAKAN BU NASIL İŞTİR?
"Sayın Başbakan, bugün 'Yezid' diye mimlediklerine geçmişte kardeşim diyordun; dün ise 'döktükleri kanda boğulacaktır' dediklerinle bugün çözüm ve barış konuşuyorsun. Bu nasıl bir iştir? Böylesi bir çelişkiyi senin zihnin ve miden nasıl kaldırabilmektedir? Başbakan her sözüyle çürük tahtaya basmaktadır.

'GÜN GELECEK KURUMUŞ YAPRAK GİBİ UÇUP GİDECEK'
Başbakan Gezi Parkı'ndan ODTÜ'ye kadar gençlerle uğraşmıştır. AKP'nin kalıcığı yoktur. Gün gelecek kurumuş yaprak gibi uçup gidecek. AKP yorgun ve bitkindir. Hevesi ve heyecanı uzun süre önce bitmiştir. AKP kendisini tekrara başlamıştır. Başbakan'ı korku ve endişe almıştır. 11 yıllık sanal başarı hikayesine artık kimse inanmamaktadır. Başbakan'ı anlamak için, PKK'yı bilmek ve idrak etmek lazım! Sen PKK'lılarla kendini bir ve özdeş görebilirsin ama biz vatan ve millet sevdalılarıyla olmaktan vazgeçmeyeceğiz.

MARMARAY TEŞEKKÜRÜ
29 Ekim’de Marmaray’ın açılışı yapılmıştır. Bu projede emeği geçen herkese partim adına teşekkür ediyorum. Kim Türk milleti için taş üzerine taş koyarsa teşekkür ederiz. Zira bizim kompleksimiz utanacağımız bir şey yoktur. Milletimizin razı olduğu her şeyden biz de razı olur ve arkasında dururuz. Doğrudur Marmaray 153 yıllık bir rüyadır. Hayal gerçeğin ilk safhasıdır. Marmaray projesi İstanbul’un iki yakasını denizin altından buluşturmuştur.

Ancak bu projenin gerçekleşmesinde partimizin hükümet ortağı olduğu 57. Hükümet'in büyük payı vardır. Bizim katkımız asla inkar edilemeyecektir. Marmaray projesi için gereken krediyi biz temin etmiştik ve ihaleye çıkmıştık. İktidar süremiz bittiği için bize açılış yapmak nasip olmamıştır. 57. hükümette görev alan ulaştırma bakanlarımız Enes Öksüz ve Oktay Vural'a teşekkür ederim. Emeğimiz çok fazladır. Erdoğan’ın yok sayan vefasız zihniyeti burada da kendini göstermektedir. Marmaray projesini kendisine ve hükümetine mal eden Başbakan ahlaklı konuşmamaktadır. Boğaz'ın iki yakası biraraya gelmişse bunda emeğimiz çoktur.''

Ntvmsnbc



Bu haber 783 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,678 µs