En Sıcak Konular

Sarıgül'le ilgili şok iddia

1 Kasım 2013 11:27 tsi
Sarıgül'le ilgili şok iddia Eski CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Ergün Aydoğan, CHP’ye dönüşü parti içinde rahatsızlığa yol açan Sarıgül’ün ihraç dosyasına ret oyu vermesi için kendisine rüşvet teklif edildiğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için dün kendisiyle temas sağlanan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün 2004’teki ihraç sürecinin aktörlerinden dönemin CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve eski Milletvekili Ergün Aydoğan, ret oyu vermesi için rüşvet teklif edildiğini söyledi. Sarıgül’ün ihracının, bugünkü bazı yöneticilerin ifade ettiği gibi, normal bir ihraç olmadığını söyleyen Aydoğan, “Adı geçen şahsın ihracı hakkındaki yolsuzluk ve rüşvet iddialarına dayanmaktadır” dedi.

ÇİKOLATA PAKETİ GİBİ BİR ŞEYDİ

Akşam'da yer alan habere göre; Aydoğan teklifin nasıl yapıldığını şu sözlerle anlattı: “İstanbullu YDK üyesi bu iki arkadaş Balıkesir’e beni ziyarete geldiler. Sarıgül dosyası üzerinde sohbetler yaptık, onlar ihraca benim gibi bakmıyorlardı. Gece ayrılırken ‘Bu senin için’ diyerek bir hediye paketi verdiler. Çikolata paketi gibiydi, şüphelenmedim. Arabanın arka koltuğuna atıp evime gittim ve uyudum. Paketi ertesi sabah açtığımda deste deste dolarları görüp irkildim. Paraları saymadan kutuyu kapattım.” Aydoğan, “Sabah işlettiğim dükkâna geleceklerdi. Geldiklerinde dolarlı paketi arabalarının bagajına fırlattım. ‘Bu nasıl iş, ne demek oluyor arkadaşlar’ diye sordum, ‘Ya Ergün sen bizim arkadaşımızsın, anla ve idare et’ dediler” şeklinde konuştu.  

SORUMLUSU KILIÇDAROĞLU OLUR

Bu şahıs geldiğinde yaşanan yolsuzluk-rüşvet iddialarıyla birlikte partimizi olumsuz etkileyecektir. Ciddi bir kimlik krizine sebep olacaktır. Sorumlu önce genel başkan, ardından yöneticiler olur. Çünkü bu ihraç kararının altında CHP üyelerinin ve toplumun ret ettiği bir çürümüş anlayış vardır.



Bu haber 893 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,488 µs