En Sıcak Konular

Cumhurbaşkanı Gül: Hafif gribim

27 Ekim 2013 17:09 tsi
Cumhurbaşkanı Gül: Hafif gribim Cumhurbaşkanı Gül, hafif bir grip geçirdiğini, doktorların tavsiyesine uyarak Kayseri'deki programlarını iptal ettiğini söyledi.

 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, geçirdiği soğuk algınlığı nedeniyle bugün için Kayseri'de öngörülen programını iptal etmek durumunda kaldığını belirterek, "Önümüzde de 29 Ekim merasimleri var, çok seyahatlerimiz var. Onun için doktorlar bugün 'Yukarı çıkmazsanız çok iyi olacak' dediler" dedi.  

Cumhurbaşkanı Gül, ailesine ait bağ evinden ayrılırken basın mensuplarına, makam aracından yaptığı açıklamada, herkesin bu mevsimde karşı karşıya kaldığı hafif bir grip geçirdiğini belirterek, Kayseri'de bugün için öngörülen programlarını iptal etmek durumunda kaldığını söyledi.

Rahatsızlığının üç, dört gündür sürdüğünü dile getiren Gül, "Önümüzde de 29 Ekim merasimleri var, çok seyahatlerimiz var. Onun için doktorlar bugün 'Yukarı çıkmazsanız çok iyi olacak' dediler" diye konuştu.

"Babaevinde özel bir reçete uyguladınız mı?" sorusu üzerine de Cumhurbaşkanı Gül, "Çocukluğumuz burada geçti, bağımız. Bütün çocukluk hatıralarımız burada" dedi. "Ihlamur içtiniz mi mesela?" sorusuna da Gül, "Senin annen baban sana ne yapıyorsa, benim annem babam da bana aynı şeyi yapıyorlar. Onların gözünde hepimiz çocuğuz" yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Gül, yarın ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'ndaki programlarında iptal olup olmadığına ilişkin soruyu da, "Ciddi meseleleri yarın Ankara'da konuşuruz" diye yanıtladı.

Üç günlük ziyaret için Kayseri'de bulunan Cumhurbaşkanı Gül, programının son gününde soğuk algınlığı nedeniyle bugün Erciyes Tekir Yaylası'nda düzenlenen ödül törenine katılmamıştı.

AA



Bu haber 658 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,204 µs