En Sıcak Konular

Yüksekova polisi iftarda halkla buluştu

4 Ağustos 2013 11:37 tsi
Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından öğretmenevi bahçesinde verilen iftara, esnaf, vatandaş, sivil toplum örgütü ve kamu kurum kuruluş temsilcileri ile mülki idare amirlerinin de aralarında olduğu yaklaşık 700 kişi katıldı.

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Kaymakam Yasin Tikdağ, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Dünyaya göre küçük bir ilçede, az sayıda insan olarak beraber yaşadıklarını kaydeden Tikdağ, "Burada birlik, beraberlik, dostluk, kardeşlik, diyalog, paylaşma ve beraber olmanın el üstünde tutulması çok önemlidir. Bu duygularla arkadaşlarımız bir iftar sofrası düzenlemişler. Maalesef epey zamandır insanlarla aramıza şeytan bazı şeyler sokmuş, devletle toplum kaynaşması anlamında bir sıkıntı, bir soğukluk hasıl olmuştu. Bu sıkıntı ve soğukluğun bugün bir parçasının daha eriyor olması bizi mutlu ediyor. İnşallah bundan sonra çeşitli vesilelerle yine bir araya gelmek nasip olur ve bu sıkıntıları ortadan kaldırır." dedi.

Yüksekova Emniyet Müdürü İbrahim Emre de iftara katılan herkese teşekkür etti.

Büyükçiftlik Belediye Başkanı Rüştü Zeydan ise şunları söyledi: "Şu anda mübarek günde herkesin kandilini kutlarken böyle organizasyona sebep olan bütün arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum. Yüksekova için bunlar güzel şeyler. Yüksekova'da olması gerekenler. Yüksekova'nın böyle şeylere ihtiyacı var. Yüksekova hep kötü anılmamalı, güzel şeylerle anılmalı. Tabi bu süreç Sayın Başbakanımızın yürüttüğü çok büyük süreç. Cenab-ı Allah muvaffak etsin. Bu süreçte herkesin faydası muhakkak olmalı. Bu memleket bu süreci başarırsa gerçekten çok büyük ve çok güzel günlere doğru yol alır."

İftara, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Sarı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Özcan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, Büyükçiftlik Belediye Başkanı Rüştü Zeydan, mahalle muhtarları, daire amirleri, esnaf ve vatandaş katıldı.

cihan


Bu haber 490 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,410 µs