En Sıcak Konular

Taksim İlkyardım taşınıyor

1 Ağustos 2013 10:40 tsi
Bakan Müezzinoğlu, Taksim İlkyardım Hastanesi'nin Gaziosmanpaşa'ya taşınacağını belirterek, "Kurban Bayramı öncesinde hastanemizi açmış olmayı planlıyoruz. Onu açtıktan sonra Taksim İlkyardım'ın yıkım ve yeniden yapım süreci başlayacak" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası'nca, Topkapı 1453 Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar programında tüm sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan ve musiki konseriyle devam eden program öncesi Müezzinoğlu, etkinlik alanındaki masaları tek tek gezerek, davetlilerle sohbet etti. İftar programında konuşan Müezzinoğlu, milletin kendilerinden hayallerinin öncülüğünü yapmalarını beklediğini dile getirerek, umutların ve beklentilerin öncülüğünü millet merkezli yapmaları gerektiğini söyledi.

'75 MİLYON BİZİ SEVİYOR'

Doktorlarıyla, ebeleriyle, hemşireleriyle, acilcileriyle bir aile olarak bu ülke insanına sağlık hizmetini saygın ve güçlü bir şekilde sunanlar olarak 5 yıl sonra da çok ileri noktada olacakları konusunda hiçbir tereddütleri olmadığını aktaran Müezzinoğlu, bunun için hizmet merkezlerine milleti almalarının yeterli olacağını, 10 yıl öncesinde hemşirelerin işsiz kalmasına rağmen bugün kendilerinin "50 bin hemşire arıyoruz" dediklerini anlattı.

Müezzinoğlu, sağlık alanında hizmet ve memnuniyet konusunda dünyaya örnek olma noktasına gelmelerini tüm sağlık çalışanlarıyla sağladıklarını kaydederek, "Hiç tereddütünüz olmasın ki yarınlarınız bugünden daha iyi olacaktır. Geleceğe daha çok umutla ve güvenle bakacağız. Çünkü biz bu ülkeyi seviyoruz ve 75 milyon da bizi seviyor" dedi.

HEDEF KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ AÇMAK

Müezzinoğlu, konuşmasından sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Müezzinoğlu, "Taksim İlkyardım Hastanesi'nin taşınmasıyla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusuna karşılık hastanenin bir süreliğine taşınacağını ve hastane binasının yıkılarak yeniden yapılacağını söyledi. Müezzinoğlu, "1-1,5 ay içerisinde biz Gaziosmanpaşa'daki hastanemizi devralacağız. Zaten bütün tıbbi donanımı ve malzemeleri hazır bekliyor. Benim kanaatim, Kurban Bayramı öncesinde hastanemizi açmış olmayı planlıyoruz. Onu açtıktan sonra Taksim İlkyardım'ın yıkım ve yeniden yapım süreci başlayacak" diye konuştu.

aa

Bu haber 508 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,906 µs