En Sıcak Konular

Destici: Canımızı, kanımızı veririz ama...

1 Ağustos 2013 10:10 tsi
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul İl Teşkilatının düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı.

Destici, "Her birimiz canımızı, kanımızı, malımızı veririz ama bu topraklarda başka değerlerin yaşatılmasına, bu milletin inancına, değerlerine uymayan yapıların oluşmasına müsaade etmeyiz" dedi.

İftar yemeğinden sonra konuşan Destici, doğruların yanında olduklarını, doğruyu yapanların yanında ne olursa olsun durduklarını belirtti. Bedeli ne olursa olsun yanlışın karşısında olduklarını ifade eden Destici, hiçbir dönemde Büyük Birlik Parti'lilerin hiç bir şartta kendi menfaatini ve parti menfaatini ülkesinin milletinin ve inançlarının önüne koymadığını söyledi.

"BİZİM GAYEMİZ OY DEĞİL, ALLAH RIZASI"

"Bizim gayemiz oy almak değil, bizim gayemiz Allah'ın rızasını kazanmaktır" diyen Destici, Türk milletini kimsenin bölmesine fırsat vermeyeceklerinin altını çizdi. Destici, "Allahu Teâlâ, bir insan öldürmenin bütün insanlığı yok etmek olduğunu ayeti kerime ile bildiriyor. Biz siyasetimizi oluştururken, biz günlük hayatta yaşarken bu emirlerin dışına çıkmayız. Bizim Büyük Birlik'ten kastımız 75 milyon hepsi bir olacak, hepsinin birliğinden bahsediyoruz. Kimse birbirinden rahatsız olmayacak. Kurtuluşumuzun, refaha ermemizin, birliğimizin, beraberliğimizin teminatının bu olduğunu asla unutmayacağız. Aramıza husumet sokmaya çalışanlara, nifak tohumu ekmeye çalışanlara bu dönemde de fırsat vermeyeceğiz" diye konuştu.

"TERÖR BİTMEDEN PROBLEMLER ÇÖZÜLEMEZ"

BBP'nin her zaman kanın durmasını, barışın gelmesini, terörün bitmesini en çok istemiş siyasi hareket olduğunu savunan Destici, "Bunu istemekle kalmadık, biz bununla ilgili bir çözüm önerisi hazırladık. Sadece güvenlikçi politikalar istemedik, 5 ayaklı bir çözüm planı sunduk, bunun içinde güvenlik, hukuk, bireysel hak ve özgürlükler, eğitim, finans ile ilgili ve uluslararası mücadele ile ilgili maddeler vardı. Bütün siyasi partilerimiz bir araya gelecekler ortak bir akıl oluşturup, ortak bir proje oluşturup bu terör belasından hep birlikte kurtulacağız. Biz bunu söylediğimiz zaman o günkü arkadaşlar oluşturdukları Sünni gündemlerle oy devşirme, meclisteki konumunu, koruma, diğeri 'meclise nasıl girerim' in derdindeydi. Türkiye'nin birinci gündem maddesi terördür, bu bitmeden hiçbir temel problem çözülmez. Ne işsizlik, ne yoksulluk, ne dış politikadaki sorunlar giderilir. Bizi dinlemediler" şeklinde konuştu.

haber7

Bu haber 495 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,081 µs