En Sıcak Konular

'Milletimiz en güzel manşeti sandıkta atacak'

31 Temmuz 2013 11:24 tsi
Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Times gazetesinde yayınlanan ilanı değerlendirdi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat Valiliği ve Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen Bozok Bereket Kervanı’nın Akdağmadeni ilçesinde düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Program öncesi Akdağmadeni Belediyesi'ni ziyaret eden Bozdağ, burada basın mensuplarının sorularını cevapladı.

İngiliz The Times gazetesinde geçen hafta yayımlanan ilanla ilgili olarak, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hitaben yazılan mektubu imzalayan Türk yapımcı ve yönetmen Fuad Kavur, mektubu kendisinin kaleme almadığını ancak imzalayanları bir araya getirdiğini, ilanın İngiltere'deki Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından toplanan parayla finanse edildiğini nasıl değerlendiriyorsunuz?" şeklindeki soruya cevap veren Bozdağ, gazetelerde yer alan ilan veya manşetlerin Başbakan Erdoğan'ın Türk milletinin kalbindeki yerini daraltmayacağını belirtti.

MİLLETİMİZ BAŞBAKANIMIZI, MİLLETİMİZİ SEVMEKTEDİR

“Çünkü milletimiz sayın Başbakanımızı sevmektedir" diyen Bozdağ, "AK Parti'yi sevmektedir. AK Parti gazete ilanları ile iktidar olmadı, gazetelerin manşetleri ile de iktidar olmadı. Sermayenin desteği ile de iktidar olmadı. Dışarıdan içeriden bir takım güç odaklarının mühendisliğiyle de yola çıkmadı, iktidara gelmedi. O yüzden AK Parti'ye dönük sayın başbakanımıza dönük hesap içinde olanlar onu iyi bilmeleri lazım. Biz manşetlere rağmen biz her türlü engellemelere rağmen, her türlü güç odaklarının ortaya koyduğu iftiralara rağmen milletimizin desteği ile iktidara geldik" dedi.

MİLLETİMİZ EN GÜZEL MANŞETİ SANDIKTA ATACAK

"Milletimizin desteği ile de vazifemizi yapıyoruz" ifadelerini kullanan Bozdağ, "Bundan sonra da milletimizin desteği ile yolumuza devam edeceğiz. Bu millet manşet atanları, ilan verenleri, onları finansa edenleri, onlara destekçi olanların kimler olduğunu gayet iyi bilmektedir. Onların milletin hayrı ve yararına diye bir değeri olmadığını, tek dertlerinin sadece kendi şahsi menfaatleri olduğunu gayet iyi bilmektedir. Bu yüzden de milletimiz o manşetlere sandıkta kendi atacağı manşetlerle en güzel cevabı verecektir. Bizde böyle söylüyoruz millet atacak manşeti diyoruz. Hakikaten 2002’de millet attı manşeti, 2004’te 2007’de 2009’da 2011’de halk oylamalarında bu millet her defasında manşeti attı" şeklinde konuştu.

trthaber

Bu haber 478 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,725 µs