En Sıcak Konular

Sarıgül Ekim ayına dikkat çekti

24 Temmuz 2013 12:53 tsi
Sarıgül Ekim ayına dikkat çekti Uzun süredir ekranlarda açıklama yapmayan Mustafa Sarıgül, Almanya'nın Münih şehrindeki iftar yemeğinde konuştu.

Sarıgül'ün "Ekim ayı devrim ayıdır" demesi ise dikkatlerden kaçmadı. Gökçek, daha önce katıldığı televizyon programlarında Gezi olaylarına değinirken Mustaf Sarıgül'ün bahsettiği Ekim ayı ile ilgili uyarmıştı.

Almanya'nın Münih şehrinde verdiği iftar yemeğinde konuşan Mustafa Sarıgül, sunucunun Başbakan Tayyip Erdoğan ile ilgili sorduğu soruya cevap vermek istemedi ve ardından Ekim ayının devrim ayı olduğunu söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP kulislerinin en güçlü aday olarak gördüğü Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Munih'te verilen iftar yemeği öncesi TGRT Haber kanalında canlı yayında gündeme dair açıklamalarda bulunurken bazı cümleleri dinleyenlerin dikkatinden kaçmadı.

Yıllar önce Sarıgül'ün Sanayi Mahallesi'nde bir platforma katıldığını ve 'Protokolde kim var?' diye sorduğunda içerde Tayyip Erdoğan'ın olduğunu öğrenince ne yaptığını soran sunucuya Mustafa Sarıgül söyle cevap verdi;

Ben bugünlerde bu konulara girmek istemiyorum. Bunlar çok geride kaldı. Biz geleceği konuşalım. Ramazan'da çok fazla siyasi sohbetlere girmek beni gerçekten mutlu etmiyor. Bir de ben düne bakmıyorum yarına bakıyorum. Beni batan güneşler ilgilendirmiyor beni doğan güneşler ilgilendiriyor. Artık dünü değil de yarını konuşmamız lazım. Sonra Eylül ayı gelecek okullar açılacak. Çocuklarımız okullara başlayacak. Benim yavrum Ömer okula başlayacak. Sonra Ekim ayı, Ekim ayı muazzam bir ay. Biliyorsunuz Ekim ayı devrimlerin olduğu bir aydır. Ekim böyle çıkışların da olduğu bir aydır. Ekim ayı hepimiz için hayırlı olur uğurlu olur. Güzellikler getirir.

GÖKÇEK UYARMIŞTI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, daha önce katıldığı televizyon programlarında Gezi olaylarına değinirken Mustaf Sarıgül'ün bahsettiği Ekim ayı ile ilgili uyarmıştı. Başkan Gökçek Ekim ayı ile ilgili şunları söylemişti: Bu adamlar işi bırakmadılar, şu anda 'yaz kampları' adı altında deniz kıyılarında kamplar kuruyorlar. Üniversiteler açılır açılmaz ülkeyi karıştırmak için yeniden seferber olacaklar. Bu konuda bunlara yurt dışından talimatlar var bilesiniz. Ekim ayından itibaren yeniden başlayacaklar, şimdiden hazırlıklı olun.

rotahaber


Bu haber 1,309 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,930 µs