En Sıcak Konular

'36 etnik unsurla biriz, beraberiz, kardeşiz'

19 Temmuz 2013 17:15 tsi
'36 etnik unsurla biriz, beraberiz, kardeşiz' "Ülkemiz çözüm süreci ile yeni yol alıyor. Birbirimizi Allah için seveceğiz"

Başbakan Tayyip Erdoğan Kastamonu Havaalanı'nın resmi açılış töreninde konuştu. Bilinçsiz kredi kartı kullanımı ile ilgili konuşan Erdoğan, ''Faiz lobisi dedim hoplamaya başladılar. Niye hopluyosunuz? Çünkü faiz dışı gelirlerle halkımı sömürüyorlar. Her önüne gelen 'bana kart veriyor' diye kart almasın. Ayağınızı yorganınıza göre uzatın. Sonra icra memuru kapınıza gelirse kusura bakmayın'' dedi.

Ayrıca tencere tava çalmanın da suç olduğunu söyleyen Erdoğan, ''Molotof kokteyli kullanmak suçtur, tencere tava kullanmak suçtur. Bunu ceza olarak söylüyorum. Onun için tencere tavacıları da çekinmeden sizler yargıya taşıyacaksınız. Milletin huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok. Her şeyi devletten beklemeyin.'' dedi.

 İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

'SİYASET ÇATIŞMA SANATI DEĞİLDİR'

Siyaset kavga etme sanatı değildir, siyaset çatışma, karalama, engelleme sanatı değildir. Siyaset kavga etme sanatı değil millete hizmet etme aracıdır.  Bize hakaret edenlere diyorum ki sizde bir ağaç dikin biz alkışlayalım sizi. Biz siyaseti millete hizmetin aracı olarak görüyoruz.

'FAİZ LOBİSİ HOPLAMAYA BAŞLADI'

Türkiye'de gerçekten güzel işler başardık. Türkiye'yi rekorlarla buluşturduk. Ne dediler 'turizm battı'. Beşinci ayın sonundaki artış yüzde geçen seneye göre 18. Niye? Yere sağlam basıyoruz. Yolsuzluklar hala var ama sıfırlamanın mücadelesini veriyoruz.

Faiz lobisi dedim hoplamaya başladılar. Niye hopluyosunuz? Çünkü faiz dışı gelirlerle halkımı sömürüyorlar. Her önüne gelen bana kart veriyor diye kart almasın. Ayağınızı yorganınıza göre uzatın. Sonra icra memuru kapınıza gelirse kusura bakmayın. Biz dünya üzerinde aslında ilk 10 içerisinde çok daha farklı yere oturacağız. Hedefi büyük koyacağız. Bunu başaracağız.

'HERKES HADDİNİ BİLSİN'

Elinde palayla dolaşan değil bilgisayarı ile dolaşan gençlik, elinde molotof kokteyli ile mallara zarar veren şiddet yanlısı gençlik değil bu ülkeye ne kazandırırım diyen gençliğin önünü açma görevi bizim.

'TENCERE TAVA ÇALMAK SUÇTUR'

Molotof kokteyli kullanmak suçtur, tencere tava kullanmak suçtur. Bunu ceza olarak söylüyorum. Onun için tencere tavacıları da çekinmeden sizler yargıya taşıyacaksınız. Milletin huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok. Her şeyi devletten beklemeyin.Bu da çevre kirliliğidir. Çevre sadece yeşil değil. Ses kirliliği çevreciliğe tehdittir. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. Her zaman zirvelere gözümüzü dikeceğiz. Her şey yolunda. Bazen çatlak sesler çıkabilir. Onlara itibar etmeyin. Gezi dediler. Ne oldu?

'BUNLARIN HAYATINDA DİKİLİ TAŞ YOK'

3. Havalimanının ve 3. Köprünün yapımını durdurmak isteyenler var. Kim bunlar CHP zihniyeti. Bunların hayatında bu ülkede dikili taş yok. Kanal İstanbul geliyor. Onun ihalesi yaklaşıyor. Onun içinde bunlar hazırlıklarını yaparlar ve yargı yoluna giderler. Bu kervan yürüyecek.

'TÜRKİYE'Yİ KİMSE ZALİMLERİN YANINDA GÖREMEYECEK'

Ülkemiz çözüm süreci ile yeni yol alıyor. Birbirimizi Allah için seveceğiz. İnsanoğlu makam için, parası pulu için sevilmez. Biz 36 etnik unsurla biriz, beraberiz, kardeşiz. Olaya böyle bakacağız. Biz biribirimizle uğraşırsak bize düşman olanlara hizmet ederiz. Bazıları tuzaklar kuruyor varsınlar kursunlar ama en büyük tuzak Allah'ındır. Ardında bir tuzak daha vardır ki o da milletin kurduğu tuzaktır. Milletin tuzağı sandıkta. En büyük meydan sandık meydanıdır. Ne aldatan ne aldanan olacağız. Türkiye'ye yönelik kirli senaryolara karşı göğsümüzü gereceğiz. Her olanda hayır vardır. Yeter ki ekonomisi sağlam Türkiye yoluna devam etsin. Kimse Türkiye'yi zalimlerin yanında göremeyecek.Türkiye ekonomik olarakbüyümeye devam edecek.

Bu haber 710 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,531 µs