En Sıcak Konular

'Gezi olayları bizi kendimize getirdi'

19 Temmuz 2013 13:43 tsi
AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, "Gezi Parkı olayları bize ders olmuştur. O olaylar bizi kendimize getirmiştir. Üzerimizdeki ölü toprağı silkeledik." dedi.

Milletvekili Ünüvar, AK Parti Çukurova İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Burada bir konuşma yapan Ünüvar, "Gerçekten büyük bir ülkeyiz. Bizi çekemeyen unsurların bu dirilişimizden korkusu var. Bu milletin ayağına çelme takmak isteyenler kendileri o çelmeye takılarak tepe taklak gideceklerdir. Gezi Parkı olayları bize ders olmuştur. O olaylar bizi kendimize getirmiştir. Üzerimizdeki ölü toprağı silkeledik.” değerlendirmesinde bulundu.

 Yerel seçimin kendilerin için önemli olduğunu kaydeden Ünüvar, "Çukurova ilçemizin bu konuda oldukça azimli olduğunu görüyoruz ama buda yetmez. Kazanmak istiyorsak her zamankinden daha çok çalışmalıyız. Çalışmazsak kazanamayız. Bu çalışmalarımızı organize hale getirmeliyiz. Kendi menfaatimiz için değil halkı ve hakkı memnun etmek için çalışıyoruz." diye konuştu.

 Danışma meclisinde İlçe Başkanı Ramazan Çırak’ın yanı sıra Kadın Kolları Başkanı Aslı Çelik ile Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Akar da birer konuşma yaptı. Ayrıca, mahalle ve köy başkanları da çalışmalar sırasında karşılaştıkları sorunları anlattı. Toplantının ardından katılımcılar, Çukurova ilçe binası önünde düzenlenen yaklaşık bin kişinin yer aldığı iftara katıldı. Milletvekili Ünüvar ve Başkan Çırak burada vatandaşlarla sohbet etti.

cihan

Bu haber 659 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,381 µs