En Sıcak Konular

CHP'li Aygün'e bir suç duyurusu daha

26 Haziran 2013 13:35 tsi
"Abdullah rahat uyu kardeşim, intikamın alındı" twitini attığı iddia edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün 06 Haziran 2013 tarihinde 19.09'da resmi twitter hesabından ‘Abdullah rahat uyu kardeşim, intikamın alındı’ şeklinde atıldığı iddia edilen mesaja suç duyurusunda bulunuldu.
 
Amasya’nın Göynücek ilçesi AK Parti Meclis Üyesi ve Göynücek Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Enver Kılıç, suç duyurusunda şu ifadelere yer verdi: “Geçtiğimiz günlerde Gezi Parkı protestolarından dolayı Hatay'da yaşanan olaylarda Abdullah Cömert adında bir gösterici olaylar esnasında yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede vefat etmişti.
 
Daha sonra Adana’da yaşanan olaylar sonrasında da göstericilere müdahale ederken inşaat halindeki bir köprüden aşağı düşerek Mustafa Sarı isimli bir emniyet görevlimiz (komiser) şehit olmuştu. Bu gelişen olaylara şu anda Tunceli Milletvekili olan Hüseyin Aygün 06.06.2013 tarihinde ve 19.09'da resmi Twitter hesabında ‘Abdullah rahat uyu kardeşim, intikamın alındı’ şeklinde mesaj atarak sosyal paylaşım sitesi üzerinden halkı kin ve nefrete sürükleme eylemi içerisine girmiş olup, Türkiye Cumhuriyeti emniyet mensubu hakkında da intikam deyimi kullanarak Anayasal suç işlemiştir. Dolayısıyla bu gelişen olaylar ışığında Türkiye Cumhuriyeti’nin bir ferdi olarak ve bir sivil toplum kuruluşu başkanı olarak hali hazırda CHP Tunceli Milletvekili olan Hüseyin Aygün hakkında suç duyurusunda bulunuyor ve kendinden şikâyetçi olduğumu beyan ediyorum. Şahsın atmış olduğu twitin çıktısı ektedir. Gereğini bilgilerinize arz ederim.”

trthaber


Bu haber 622 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,366 µs