En Sıcak Konular

Karayollarında son durum

21 Haziran 2013 09:42 tsi
Karayollarının yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durum Bülteni'ne göre, Pazar-Ardeşen-Hopa yolunun 0-3. kilometreleri arasında dere tahribatı nedeniyle çökme meydana geldiğinden ulaşım tek şeritten ve kontrollü gerçekleştiriliyor.

Zara-İmranlı yolunun 15-25. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 28 Haziran'a kadar saat 14.00-17.00 arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Anadolu otoyolunun Gerede Kavşağı-Yeniçağa Kavşağı 5-7. kilometreleri arasında üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle 24 Haziran'a kadar ulaşım İstanbul-Ankara istikametinde iki yönlü verilecek.

Patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Dursunbey-Balıkesir yolunun 50-51. kilometreleri arasında  bugün saat 13.30-14.30, yine yolun 38-39. kilometrelerinde yarın saat 13.30-14.30 arasında ulaşım gerçekleştirilemeyecek.

Ankara çevre otoyolu ayrımı-Aksaray yolunun 6-10. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Osmaniye Organize Sanayi Kavşağı-İskenderun Doğu Kavşağı kesimi İskenderun doğu katılım kavşak kolundaki üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle İskenderun-Osmaniye yönü trafiğe kapatılacak. Ulaşım otoyoldan Osmaniye-Gaziantep istikametine gidişler için Osmaniye Organize Sanayi Kavşağı'ndan D400 yolu üzeri Toprakkale otoyol gişelerinden yönlendirilecek.

TEM otoyolunun Adapazarı Kavşağı ile İzmit Doğu Kavşağı İstanbul-Ankara yönü arasındaki üstyapı ve asfaltlama çalışmaları nedeniyle otoyolun bir yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü  sağlanacak. Çalışmalar 30 Haziran'a kadar pazar günü hariç 24 saat yapılacak.

Anadolu otoyolunun Düzce Kavşağı-Kaynaşlı Kavşağı kesimi 10-15. kilometreleri arasında üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle 10 Temmuz'a kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü verilecek.

Bağkonak-Akşehir yolunun 5-9. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15 Aralık'a kadar hafta içi 14.00-17.00 saatleri arasında 2 saat süreyle yol ulaşıma kapatılacak.

Muğla-Marmaris ayrımı-Ortaca yolunun 42-46. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında ulaşım gerçekleştirilemeyecek.

Beyşehir-Konya yolunun 7-12. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 8 Temmuz'a kadar hafta içi hergün 14.00-17.00 saatleri arasında yol en fazla 2 saat süre ile trafiğe kapatılacak.

Muğla-Kale yolunun 25-33. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle 10-15 dakikalık aralıklarla araç trafiğine kapatılarak, ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Söke-Milas yolunun 0-19. kilometreleri arasında Bafa Gölü-Karacabel Tüneli mevkisinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Söke-Milas ayrımı-Akbük-Didim yolunun 0-16. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında ulaşım sağlanamayacak.

TEM otoyolunun Çamlıca gişeleri ile FSM Köprüsü arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle 15 Temmuz'a kadar hafta içi her gün 23.00-06.00, cumartesi 23.00-08.00, pazar ise 23.00-06.00 saatleri arasında çalışılan şeritler kapatılarak, trafik diğer şeritlerden kontrollü verilecek.Tek şeritli kavşak kollarında ise trafik tamamen alternatif güzergahlara yönlendirilecek.

Milas-Yatağan yolunun 1-36. kilometreleri arasındaki Eskihisar mevkisinde  patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Bartın-Amasra-Kurucaşile yolunun 41-42 ve 57-68. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 08.00-18.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.

Anadolu otoyolunun Gümüşova-Kaynaşlı kesimi 7-10. kilometreleri arasında üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle 25 Haziran'a kadar ulaşım, İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü ve kontrollü sağlanacak. Söz konusu otoyolun Bolu Batı Kavşağı ile Çaydurt Kavşağı kesimi 7-8. kilometreleri arasında üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle 24 Haziran'dan 30 Haziran'a kadar İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü verilecek.

Manisa-Menemen yolunun 4. kilometresinde Akgedik köyü mevkisinde TEİAŞ tarafından yapılacak elektrik teli geçişi çalışmaları nedeniyle 22 Haziran'da 06.00-19.00 saatleri arasında belli aralıklarla trafiğe kapatılacak.

TEM otoyolunun İzmit Doğu Kavşağı ile İzmit Batı Kavşağı arasındaki kesimde kuzey ve güney yollarda viyadüklerin üst yapı ve izolasyon yenileme çalışmaları yapılacak. Otoyolun kuzey taşıma yolu Ankara-İstanbul istikameti 82-100. kilometreleri arası 23 Haziran'da trafiğe kapatılarak ulaşım D-100 yolundan sağlanacak. Çalışmalar, 15 Ağustos'a kadar pazar günü hariç 24 saat devam edecek.

aa

Bu haber 523 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,285 µs