En Sıcak Konular

Bozdağ: Seçimle iktidarın değişmeyeceğini gördüler

14 Haziran 2013 13:27 tsi
Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "Biz bu meydana çıkanların seçim istediğini düşünmüyoruz. Bunlar seçimle iktidarın değişmeyeceğini, değiştirilemeyeceğini gördüler" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, son kamuoyu yoklamalarında AK Parti'ye halk desteğinin yüzde 50'nin üzerinde olduğunu bildiren Bozdağ, böyle halk desteği olan, halka dayanan Hükümetin seçime gitmeyeceğini, hizmetlerini devam ettireceğini söyledi.
 
Seçim isteyenlerin fazla beklemeyeceğini, 2014 Mart'ında seçim olduğunu hatırlatan Bozdağ, "Biz bu meydana çıkanların seçim istediğini düşünmüyoruz. Bunlar seçimle iktidarın değişmeyeceğini, değiştirilemeyeceğini gördüler. Onlar seçim dışı yollarla iktidar değişikliği arzu edenler. Bir noktada seçimle alamadıklarını sokakta elde etmek istiyorlar. Ama demokrasilerde iktidarın alındığı ve verildiği yer sandıktır. Sandık dışında iktidarın el değiştirmesi mümkün değildir" diye konuştu.
 
Mahalli idareler seçimlerinin 2014 Martı'nda yapılacağına dikkati çekerek, "9 ay sonra sandığa gidilecek. Hiç üzülmesinler. Bize ders vermek istiyorlarsa sandığı getiriyoruz önlerine. Ders almak istiyorlarsa yine sandığı getiriyoruz önlerine. Herkes milletteki karşılığının ne olduğunu bir kez daha görmüş olacaktır" dedi. 
 
Başbakan Erdoğan'ın üslubu

 
Bozdağ, Taksim Gezi Parkı odaklı gelişmelerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın üslubuna yönelik eleştirilere ilişkin, "Sayın Başbakanımızın milletimiz tarafından sevilmesinin en önemli nedenlerinden bir tanesi hasbiliği, samimiliği ve harbiliğidir. Üslubunun da tatlılığıdır. Hitabetinin de güzelliğidir. Milletimiz Sayın Başbakanımızı, bu harbiliği, hasbiliği, samimiliği ve üslubunun güzelliği nedeniyle takdir etmiştir" dedi.

aa


Bu haber 605 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,022 µs