En Sıcak Konular

Başbakan Erdoğan'a çoşkulu karşılama

7 Haziran 2013 08:01 tsi
Başbakan Erdoğan'a çoşkulu karşılama Başbakan Erdoğan, resmi temaslarda bulunduğu Tunus'tan Türkiye'ye döndü. Sosyal medya üzerinden organize olan 10 binlerce kişi Erdoğan'ı karşılamak üzere havalimanında buluştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere gittiği Fas, Cezayir ve Tunus gezisi dönüşünde Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nde on binlerce vatandaş tarafından karşılandı.
 
Erdoğan’ı taşıyan özel “ANA” uçağı havalimanına indiği sırada havai fişekler atıldı. Başbakan Erdoğan, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nden eşi Emine Erdoğan ile çıktı. Katılımcıların “Recep Tayyip Erdoğan” sloganları eşliğinde halkı selamlayan Erdoğan, AK Parti seçim otobüsüne yürüdü.
 
AK Partililer, Erdoğan seçim otobüsünün üzerine çıkarken “Vatan, millet, kardeşlik, huzur, istiklal ve Türkiye” sloganı attı. Otobüsten eşi Emine Erdoğan ile el sallayarak partilileri selamlayan Erdoğan’ın konuşması 30 dakika sürdü.
 
Başbakan Erdoğan’ın konuşması sırasında sık sık, “Türkiye seninle gurur duyuyor” , “Dik dur eğilme, bu millet seninle”, “Ya Allah bismillah Allahu ekber”, “Recep Tayyip Erdoğan”, “Tayyip burada çapulcular nerede”, “Polise uzanan eller kırılsın”, "Yol ver gidelim Taksim'i ezelim" sloganları atıldı.
 
Başbakan Erdoğan’ın konuşması sırasında elinde tuttuğu metni karanlıktan dolayı görememesi üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar fener tuttu.
 
Başbakan Erdoğan havalimanında kendisini bekleyen binlerce kişiye hitap etti.
 
Partililerin ellerinde taşıdıkları “Menderes’i astılar, Özal’ı zehirlediler, Erdoğan’ı yedirmeyiz”, “Heybetini gizli tut yiğidim, duruşun çakalları korkutuyor” , “Sayın Başbakanımız, faiz lobisiyle verdiğiniz mücadelede sizin yanınızdayız, Muhsin Yazıcıoğlu yol arkadaşları” ve “Yurtta Tayyip, cihanda Tayyip” pankartları dikkati çekti.
 
Başbakan Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan, Başbakan yardımcıları Bülent Arınç ve Beşir Atalay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AK Parti genel başkan yardımcıları Ekrem Erdem, Mevlüt Çavuşoğlu, Menderes Türel, Numan Kurtulmuş, Mustafa Şentop, milletvekilleri ve belediye başkanlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda isim Başbakan Erdoğan'ı karşıladı.
 
Başbakan Erdoğan’ı karşılamaya gelenler için Aksaray metro seferleri saat 04.00’a kadar uzatıldı. Trafikte uzun kuyruklar oluşurken, trafikte kalanlar araçlarını park edip, havalimanına yürüyerek geldi.
 
Erdoğan, konuşmasının ardından eşi Emine Erdoğan ile havalimanından seçim otobüsüyle ayrıldı. Başbakan Erdoğan’ı taşıyan otobüs, havalimanından Kısıklı’daki konutuna E-5 üzerinden ilerlerken, AK Partililer de araçlarıyla konvoy oluşturdu. Partililer, araçlarının kornalarına basıp, ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak, otobüsü Kısıklı’ya kadar takip etti. Başbakan Erdoğan, yol boyunca gördüğü vatandaşları el sallayarak selamladı.
 
Kısıklı’daki konutunun önünde de vatandaşlar Başbakan Erdoğan’ı bekledi. Ellerinde Türk bayrakları ve AK Parti flamaları bulunan partililer, sık sık “Dik dur eğilme, bu millet seninle” ve “I love you Tayyip” sloganları attı. Başbakan Erdoğan, otobüsten indikten sonra vatandaşlarla tokalaşarak evine geçti.

aa


Bu haber 1,074 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    75,118 µs