En Sıcak Konular

THY ile en çok uçan yolcu seçildi

9 Nisan 2013 17:11 tsi
Türk Hava Yolları (THY), 2012 yılında 500 bin mil kazanan Eda Kuloğlu'na en çok mil kazanan yolcu unvanını verdi. "THY benim evim." diyen Kuloğlu, uçuş personeli, kaliteli servisi ve uçaklarına sonsuz güvendiğini belirtti.



THY 2012 yılında en çok mil kazanan yolcu unvanını elde eden Miles&Smiles Elit Plus üyesi Eda Kuloğlu'na teşekkür plaketi verildi. THY Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen törende konuşan THY Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu, 2012 yılında yaklaşık 38 milyon yolcu taşıdıklarını aktardı. 2012 yılında 1.3 milyar TL kar elde ettiklerini aktaran Çizmecioğlu, "Bunu yaparken 2012 yılında 34 yeni dış hat nokta açarak ve ciddi manada büyüyerek yaptık. Bunu başarmamızın arkasında yolcularımızın müşterilerimizin THY'ye gösterdiği ilgi alakadır. Tabi bu ilgi arkasında yolcuya sunduğumuz hizmet ve programlar. Eda Kuloğlu, 2012 yılında THY'yi en fazla kullanan bizim de 100'den fazla dış hat noktaya uçuş gerçekleştirdi. Bu sayede yarım milyona yakın uçuş mili kazandı. Eda Kuloğlu, en çok yolcu mili kazanan yolcu unvanını kazanmıştır." dedi.

THY BENİM EVİM

Dubai'de bir moda şirketinin satın alma genel müdürü Eda Kuloğlu ise dünyanın neresinde olursa olsun THY ile uçmaya çalıştığını söyledi. THY'nin uçuş personeline, uçaklarına, kaliteli servisine sonsuz güven duyduğunu belirten Kuloğlu, "Seyahatlerimde genelde İstanbul durağım oluyor. Her yere uçarken İstanbul'da durarak ağırlıkta Londra, Milano, Paris'e uçuyorum. THY benim evim. Ben hayatımın büyük bir bölümünü THY uçaklarında geçirdiğimiz için evimden çok zamanı THY uçaklarında geçiyorum. Uçuş personelinden aldığım servisten çok memnunum. Personeller çok cana yakın. Sanki gerçekten evimde gibi bir servis alıyorum. Evimde bulduğum rahatı THY uçaklarında buluyorum. Bence THY dünyanın en iyi havayollarından birisi." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Eda Kuloğlu'na plaket, uçak maketi ve çeşitli hediyeler verildi.

(CİHAN)

Bu haber 1,058 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,646 µs