En Sıcak Konular

D-100 Karayolu trafiğe kapatıldı

26 Şubat 2013 17:00 tsi
D-100 Karayolu'nun Bakırköy İstikametine giden yönü gece 00.00 ile 06.00 arası trafiğe kapatıldı.

D-100 Karayolu'nun Çağlayan ile Okmeydanı arası Darülaceze-Okmeydanı yönünde yapılan üstgeçit çalışması nedeniyle Bakırköy İstikametine giden yönü gece 00.00 ile 06.00 arası trafiğe kapatıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kağıthane Talatpaşa Köprüsü yıkım çalışmasından dolayı, Mecidiyeköy yönünden gelmekte olan araçlar işaret ve işaretçiler tarafından Çağlayan-Kasımpaşa-Okmeydanı istikametine yönlendirilmekte.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ayaklarının yolu daraltması sebebiyle D-100'ün bir şerit daralmasına neden olan Talatpaşa Köprüsü'nün yıkım çalışmalarını devam ettiriyor.

Yıkım ve köprü çalışmaları, araç trafiğini etkilememesi için, gece 00.00 ile 06.00 saatleri arasında yapılacağı, çalışmaların gündüz saatlerinde çalışmalara ara verilerek trafiğin, normal akacağı öğrenildi.

Talatpaşa Köprüsü yeniden inşa edildikten sonra D-100 karayolu 3 şeritten 4 şeride çıkacak.

22 Ocak 2013'te yıkımına başlanan Okmeydanı PER-PA önündeki- Eski Dereyolu (Talatpaşa) Köprüsünün yıkım ve imalat işleri 120 günde tamamlanacak ve köprü 120 gün süre ile araç trafiğine kapatılacak.

Trafiği etkilememesi için, çalışmalar gece 00.00 ile 06.00 saatleri arasında yapılacak, D-100 Karayolunun bu kesiminde araç geçişleri, gece şeritler daraltılarak ve kontrollü olarak verilecek. Gündüz saatlerinde trafik, normal kendi güzergahında akacak. Çalışmalar sırasında araçların Dereyolu (Talatpaşa) Köprüsüne alternatif olarak; D-100 Okmeydanı'ndaki Keskingil Caddesi Altgeçidini ve D-100 Çağlayan’daki Gürsel Mahallesi Altgeçidini kullanmaları istenmekte.

Yapılan çalışma ile; Kağıthane-Talatpaşa Mahallesi ile Şişli-Kaptanpaşa Mahallesi arasında yaya ve araç erişimini sağlayan Dereyolu (Talatpaşa) Köprüsü'nün ayaklarının, yolu daraltması sebebiyle D-100 üzerinde 3 şeride düşen yolun, 4 şeride çıkartılabilmesi için Talatpaşa Köprüsü yıkılarak yeniden inşa edilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, PERPA binası önündeki, Dereyolu (Talatpaşa) Köprüsü’nün yıkılarak yeniden inşa edilmesi sırasında, Metrobüs istasyonlarına yaya erişimimin aksamaması için de, Kağıthane-Talatpaşa Mahallesi ile Şişli-Kaptanpaşa Mahallesi arasında geçici yaya üst geçidi inşa etti. Dereyolu (Talatpaşa) Köprüsü'nün yenilenmesi ile bu noktada D-100 üç (3) şeritten, dört (4) şeride çıkarken, yaya erişimleri de yeniden düzenlenerek yaya yolu genişlikleri artırılacak ve özürlülere de uygun hale getirilecektir. Yaklaşık 1 ay sürecek olan eski araç üstgeçidinin yıkımını müteakip, hemen yeni köprünün yapımına başlanacak. 

aa



Bu haber 737 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,597 µs