En Sıcak Konular

Enver Ören son yolculuğuna uğurlandı

23 Şubat 2013 21:40 tsi
Enver Ören son yolculuğuna uğurlandı Enver Ören için Eyüp Sultan Camisi'nde düzenlenen cenaze töreninde, oğlu Ahmet Mücahid Ören ve yakınları taziyeleri kabul etti.

Törene, Enver Ören'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, milletvekilleri Hakan Şükür ve Aydın Ayaydın, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Basın İlan Kurumu Başkanı Mehmet Atalay, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, iş adamları Aydın Doğan ve Yılmaz Ulusoy, Sezen Cumhur Önal, Orhan Gencebay, Sultan 2. Abdülhamid'in torunu Harun Osmanoğlu ile oğlu Kayıhan Osmanoğlu'nun yanı sıra iş ve medya dünyasından isimler, İhlas Holding Yönetim Kurulu üyeleri ve çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Eyüp Sultan Meydanı'na girişlere bariyer kuruldu. Enver Ören'in cenazesi, kalabalık nedeniyle cami avlusunun dışında Eyüp Sultan Meydanı'nda oluşturulan platform üzerine konuldu.

İş adamı Enver Ören'in cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınarak, bir süre taşındı.  Ören'in cenazesi, Eyüp Sultan Mezarlığı'ndaki aile kabristanında, çok sevdiği hocası ve kayınpederi İslam alimi Hüseyin Hilmi Işık'ın yanına defnedildi.

AA



Bu haber 769 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,003 µs