En Sıcak Konular

Bahçeli'nin hedefinde yine Erdoğan vardı

14 Şubat 2013 15:11 tsi
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Bahçeli'nin hedefinde Başbakan Erdoğan ve Ak Parti vardı.

PKK'nın hain planları karşılık bulmuştur. Erdoğan buna dünden razıdır, diye açıklama yapan MHP lideri Bahçeli, zaman içinde İmralı canisini parlatmanın fırsatını kollamıştır, suçlamasında bulundu.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

Milliyetçiliğe ve MHP'ye karşı düşmanca eğilimi gittikçe kuvvet kazanmıştır. İmralı canisinin müzakere ortağı sıfatını kazanması bir ihanet planından başka bir şey değildir. Kürt açılımı, demokratik açılım, milli birlik ve kardeşlik projesi olarak ifade edilen yıkım projesi, şimdi de PKK'nın siyasallaştırma projelerinin gerisinde çok aktörlü şer lobisi vardır.

ABD'den AB'ye kadar bir çok ülke AKP'ye lojistik destek sağlamaktadır. Bunların karşısında MHP yer almaktadır. Türk milliyetçileri Türk milletinin huzuruna ve birliğine sahip çıkmaya her zamankinden daha fazla kararlıdır. Milli birliğin tehlikeye düştüğü durumda açık taraftır ve bedeli ne olursa olsun ödemeye hazırdır.

1 MİLYON İŞSİZ VAR

İhanet sürecini kapatabilmek için Başbakan'ın açıkladığı tedbirler yeterli olmayacaktır. Ekonomide mızrak çuvala sığmamaktadır. AKP yönetimindeki Türkiye'de 1 milyonu aşkın kardeşimiz açtır. AKP ile gelir dağılımındaki adaletsizlik artmıştır. Esnaf dükkanlarını kapatmaktadır. Küçük ve orta boy işletmelere kilit vurulmaktadır. Vadesinde ödenemeyen çek ve senetlerde patlama vardır. Sokaktaki her 3 kişiden biri işsizdir. Evlendirme programları, milli değerlerimizle bağdaşmayan diziler milli ahlakımızı hızla eritmektedir. Gençlerimiz yarınsız ve işsizdir. Türk milletini dış tesirlerden koruyacak güvenlik duvarları yıkılmaya yüz tutmuştur.

BAŞBAKAN'IN SULANDIRMASINI DOĞRU BULMUYORUZ

Önümüz sorun ve engellerle doludur. Bundan sonraki süreci İmralı canisi ile AK arasındaki adına süreç denilen teslimiyet boyutu, Af girişimlerinin vadesi, anadilde eğitimin Türkçe dışındaki dillerde verilmeye başlanması ile ilgili zamanlama, vatandaşlık tarifinin değiştirilmesindeki hız, özerkliğin farklı kültürlerin anayasada tanınması ile ilgili gayretlerin yönü, tüm bu olup bitenlere Türk milletinin göstereceği tepkinin dozu ve derecesi ve MHP'nin ve Türk milliyetçilerinin direnci belirleyici ve tayin edici olacaktır.

Anayasa konusu en çetin imtihanlardan biridir. MHP, TBMM Uzlaşma Komisyonu'nda elinden gelen her demokratik mücadeleyi göstermektedir. Anayasa sürecinin Başbakan tarafından taciz edilmesine ve sulandırılmasını doğru bulmuyoruz. Süre tayin edilmesini de doğru bulmuyoruz. Demokratik tepkimizi her platformda göstereceğiz. Komisyonun dağılmaması için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız.

Bu haber 604 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,481 µs