En Sıcak Konular

İşte AK Parti'nin İstanbul'daki son oy oranı

12 Şubat 2013 09:28 tsi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan seçim başlangıcını hafta sonu İstanbul'da verdi. Bu başlangıçtan sonra da hem AK Parti'den hem de CHP'den iddialı açıklamalar geldi.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı İdris Güllüce, AK Parti'nin İstanbul'da büyük hizmetler gerçekleştirdiğini ve önemli projelere imza attığını dile getirirken devam eden projelerle de İstanbul'u daha yaşanabilir hale getireceklerini ifade etti.

AK PARTİ'NİN İSTANBUL'DAKİ OYU: YÜZDE 54

Haber7.com'u ziyaret eden AK Partili Güllüce, yapılan anketlerde görüyoruz ki, AK Parti İstanbul'da 2009 Yerel Seçimleri'nde aldığı yüzde 44 oy oranını, 10 puan yükselterek yüzde 54'e çıkartmıştır, açıklamasında bulundu.

AK PARTİ İSTANBUL'DA DESTAN YAZACAK

Aday belirleme sürecinde çok daha dikkatli davranacaklarını sözlerine ekleyen İdris Güllüce, eski bir belediye başkanı olarak söylemek isterim ki, AK Parti önümüzdeki yerel seçimlerde İstanbul'da destan yazacak. Mevcut belediyeleri elimizde tutup, CHP'li bazı belediyeleri de alacağız, dedi.

CHP'Lİ HAMZAÇEBİ: BÜYÜKŞEHİR'İ KAZANACAĞIZ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için henüz adayı belli olmayan CHP'nin Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi de AK Partili İdris Güllüce gibi iddialı bir açıklamada bulundu: ''İstanbul'da CHP olarak mevcut belediye sayımızı artıracağız ve İstanbul Büyükşehir Belediye seçimini kazanacağız''

İSTANBUL'DA HANGİ BELEDİYE KİME AİT?

AK Parti, İstanbul'da Arnavutköy, Bahçelievler, Başakşehir, Bayrampaşa, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Çekmeköy, Eyüp, Fatih, Esenler, Esenyurt, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kağıthane, Küçükçekmece, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu ilçelerin belediye başkanlığını yürütürken; CHP'nin ise Adalar, Bakırköy, Çatalca, Sarıyer, Maltepe, Kartal, Ataşehir, Beşiktaş, Kadıköy, Büyükçekmece, Avcılar ve Silivri gibi belediyeler var. Şişli'de ise Mustafa Sarıgül var.

omer.sut@haber7.com
Haber7

Bu haber 567 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,052 µs