En Sıcak Konular

G.Saray'da ortalık karıştı!

8 Şubat 2013 17:22 tsi
Sezon başında büyük beklentilerle transfer edilen takım kaptanı David Hawkins’in idrarında ‘keyif verici ve yasaklı’ madde tespit edilmesi Galatasaray’da bomba etkisi yaratmıştı.

22 Ocak 2013 tarihinde ortaya çıkan bu olay sonrası David Hawkins, keyif verici madde kullandığını inkar edip Ergin Ataman başta olmak üzere bütün idarecilere, “Ben böyle bir şey kullanmadım” savunmasını yapıp B Numunesi açtırma talebinde bulundu..

BİR DİZİ ÖNLEM ALINDI
Ancak, Galatasaray’ın sezon başında yıllık 1 milyon dolar gibi basketbol için astronomik bir ücret ile transfer ettiği Hawkins’in B numunesinin de pozitif çıktığı bilgisi önceki gece dışarı sızdı.

Resmi rapor ise Galatasaray Kulübü’ne henüz ulaşmadı. “Peki şimdi ne olacak” diyerek konuştuğumuz Galatasaray’ın önemli isimleri aldıkları kararı paylaştı.

Köln’de yapılan B numunesi testinin pozitif çıktığına dair resmi belge gelir gelmez sarı kırmızılı yönetim harekete geçecek. İlk olarak Hawkins’in Galatasaray Kulübü ile sözleşmesi feshedilecek.

ESKİ ALACAĞI ÖDENECEK
Amerikalı basketbolcunun imza altında bulunan kontrat nedeniyle tazminat yada para talep etmemesi adına çıkan test sonuçları ile birlikte Galatasaray Kulübü, mahkemeye başvuracak. Doping numunesinin tespit edildiği günden itibaren Hawkins’e tek kuruş ödenmemesi adına Galatasaray gerekli işlemleri yapacak. Geçmiş dönemden yaklaşık 100 bin dolarlık alacağı hesabına yatırılıp, 22 Ocak tarihinden sonra tek kuruş para ödenmeyecek.

Ve Galatasaray’da böylelikle Hawkins ile ilişkisini keserken, doping olayının ortaya çıktığı tarihten sonra tek kuruş ödemeyecek. G.Saraylı bir yönetici ise bu konu hakkında aynen şunları söyledi: “Biz Hawkins hakkında kararımızı verdik. Eğer o numune de pozitif çıktı ise Galatasaray ismi ile böyle bir sporcunun ismi yan yana gelmeyecek. Bunun için gerekli işlemleri anında başlatacağız” dedi.

(Hürriyet)



Bu haber 650 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,865 µs