En Sıcak Konular

Cemre Birand'dan ilk açıklama

18 Ocak 2013 16:03 tsi
Mehmet Ali Birand'ın ailesi gerçek ölüm sebebini açıkladı.

Dün hayatını kaybeden gazeteci Mehmet Ali Birand'ın eşi Cemre Birand ve oğlu Umur Birand gazetecilere açıklamalarda bulundu.


Tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden gazeteci Mehmet Ali Birand'ın eşi Cemre Birand, ''Rutin bir şey diye girdi. Pankreas kanserinden ölmedi. Hayat boyu korktuğu kalp krizinden öldü. Yani bu da belki daha iyi oldu. Kim bilir?'' dedi.

Mehmet Ali Birand'ın eşi Cemre, oğlu Umur, gelini Caterina ve torunu Umberto ile Beykoz'daki evlerinin önünde gazetecilere açıklamada bulundu.

Konuşmasına basın mensuplarına teşekkür ederek başlayan Cemre Birand, ''Mehmet Ali büyük bir şovmendi. Bu da herhalde onun görebileceği en güzel şovlardan birisi oldu. Hepiniz ona büyük bir şevk verdiniz. Eminim o da sizlere verdi. Destek oldunuz, her şeklinde, o da bizleri çok çok sevdi. Hepinize candan teşekkür ediyoruz. Yarın da gelirseniz merasimimize çok memnun oluruz. Çok teşekkür ederiz'' dedi.

Umur Ali Birand, ''Size söylediği son şey neydi?'' sorusu üzerine, babasının, ''Niye geliyorsunuz hastaneye? İşiniz, gücünüz yok mu, ne işiniz var?'' dediğini hatırlattı.

Cemre Birand da aynı soruya ''Ondan bir evvel de 'Akşama balık hazırla' dedi. Bu kadar rutin bir günümüzdü'' karşılığını verdi.

Umur Birand ayrıca babasını hayatta tutanın torunu olduğunu belirterek, ''Babam pankreas kanseri olduğundan beri onu hayatta tutan torunuydu. Gerçekten hayatta tutan torunuydu. Yapmış olduğu her şeyi onun için yaptı. Kitabı olsun. İnşallah Can Dündar'la birlikte yapacağımız kendi belgeseli, hepsi oğlum Umberto içindi. Babamın yerini hiçbir şey dolduramayacak, hiç kimse de dolduramayacak'' diye konuştu.

AA 



Bu haber 860 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,029 µs