En Sıcak Konular

PKK ve BDP'ye çok ağır sözler!

27 Aralık 2012 10:03 tsi
PKK ve BDP'ye çok ağır sözler! "Uludere'yi istismar eden çevreler, olayın 1. yıldönümünde güçlü bir şekilde sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Uludere olayı üzerinden hükümeti zayıflatmaya çalışan çevreler, halkı açık açık isyana davet ediyor."

28 Aralık 2012 tarihinde yaşanan acı olayda yaşamını yitiren 34 kişi üzerinden siyaset yapılmasına AK Parti'den sert tepki geldi. Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, BDP ve CHP'ye ağır eleştirilerde bulundu.

"İSTİSMAR ARACI" ULUDERE

Akit'e çarpıcı açıklamalarda bulunan Metiner, Uludere olayı üzerine en son konuşacak partinin BDP olduğunu söyledi. BDP ve CHP'nin Uludere'yi "istismar aracı" olarak kullandığını belirten Metiner, "PKK'nın öldürdüğü yüzlerce Kürt vatandaşı var. BDP niye bunları görmezden geliyor. Çünkü işine gelmiyor. Onlara göre sadece Uludere var. Başbağlar'da PKK'nın katlettiği 33 vatandaşımız BDP ve CHP için yok hükmündedir" dedi.

"KÜRTLERİN BAŞ BELASI PKK"

Uludere Olayı'nın yıldönümünün yaklaşmasıyla birlikte istismarcıları sahneye çıkmaya başladıklarını söyleyen Metiner, PKK'nın katletmiş olduğu binlerce Kürt vatandaşı olduğunu hatırlattı. "Kürtlerin baş belası PKK, yüzkarası ise BDP'dir" diyen Mehmet Metiner, Uludere Olayı üzerinden AK Parti'yi karalama çalışması yürütüldüğünü kaydetti. Metiner, "AK Parti olayın aydınlatılabilmesi için elinden geleni yapmaktadır. Yargı süreci şu an devam ediyor. Yakın bir zamanda inşallah aydınlığa kavuşmuş olacak. Uludere üzerinden bize saldıranlar, olayın yargı süreci bittikten sonra bir yanılgı içerisine olduklarını bütün kamuoyu görecektir." ifadelerini kullandı.

BDP, PKK'DAN KORKUYOR

"BDP ikiyüzlü bir siyaset yapmaktadır" açıklamasında bulunan Metiner, "BDP şiddeti meşru gören bir parti. Onların insan hakları, barış, demokrasi gibi söylemlerinin boş söylemler. Bir kere ‘BDP'nin demokrasiden bahsetmesi caiz değil. BDP milletvekilleri ikiyüzlü siyaset yapıyorlar. İşlerine geleni görüyorlar. PKK onlarca Kürt vatandaşını öldürdü. Siz gördünüz mü BDP milletvekillerinin PKK'ya tepki gösterdiğini. Gösteremezler, korkarlar PKK'dan. KCK yapılanması ifadelerini alır yoksa" dedi.

KÜRTLERİ ASIL ÖLDÜREN PKK'DIR

Başbağlar katliamına dikkat çeken Metiner, PKK'nın Kürtleri hiçbir zaman temsil edemeyeceğini söyledi. Metiner, "Terör örgütü PKK'nın Kürt köylerini basarak binlerce vatandaşı öldürdü. Kürtler PKK yüzünden ölüyor. Kürt çocuklarını zorla dağa çıkarmaya çalışan PKK, dağa çıkmaya direnenleri evlerinde katlediyor. Dağa çıkanlar ise açlıktan ve soğuktan ölüyorlar. Bu mudur PKK'nın insanlığı. Köylülerin kış aylarında bir lokma ekmeğini mi almaktır BDP'nin insanlığı. Kürtleri asıl öldüren PKK'dır" şeklinde konuştu.

PKK 58 KORUCUYU ŞEHİT ETTİ

2012 yılı içerisinde çok sayıda militanını kaybeden PKK, hıncını koruculardan çıkardı. Özel Harekat Birliklerinin terörle mücadelede etkin rol alması, terör örgütüne büyük kayıplar verdirdi. Dağdaki gücü zayıflayan PKK, askeri birliklerle mücadele edemeyince masum korucuları hedef aldı. 58 köy korucusunu şehit eden terör örgütü, kendisinin yanında olmayan Kürt vatandaşlarını öldürmekten çekinmediği görülüyor.

BDP'LİLER BAŞBAĞLAR KATLİAMINA KÖR

5 Temmuz 1993 yılında Erzincan'ın Kemaliye İlçesi'ne bağlı Başbağlar Köyü'nde terör örgütünün gerçekleştirdiği katliamda 33 vatandaş hayatını kaybetmişti. PKK'n çoluk-çocuk, genç-ihtiyar demeden "göz göre göre öldürdüğü" 33 vatandaşa BDP'li vekillerin duyarsız kalması vicdanları yaralıyor. Başbağlar Köyü sakinlerinin acıları hala gündemdeki yerini korurken, BDP vekillerinin Başbağlar'a kör olması, BDP'nin siyaset anlayışını gözler önüne seriyor.

Yeni Akit



Bu haber 2,136 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,486 µs