En Sıcak Konular

Vize almak artık 15 dakika

24 Aralık 2012 10:50 tsi
Bursa'da vize çilesine son verecek olan resmi başvuru merkez açılışı yapıldı. Bundan sonra vize almak sadece 15 dakika sürecek.

Bursalıların vize alma sıkıntısına son verecek olan VFS Global ve Gatavway resmi vize başvuru merkezi, Kükürtlü Caddesi'nde kapılarını hizmete açtı. Bursalılar artık Bulgaristan, Avusturya, Malta, Yunanistan ve İspanya'ya konsolosluklara gitmeden vize alabilecekler.

VFS Global ve Gatavway Yönetim Kurulu Başkanı Halis Ali Çakmak, Türkiye'de 8 ayrı ofiste 11 ülke ile çalıştıklarını ifade ederek, "Eskiden vize müracaatında bulunacak bir kişi büyükelçilikler için Ankara, başkonsolosluklar için ise İstanbul'a gitmek zorunda kalıyordu.Bursalılar da kendilerine en yakın şehir olan İstanbul'a geliyorlardı. Artık vatandaşlarımız, Bulgaristan, Avusturya, Malta, Yunanistan ve İspanya'ya yönelik vize başvurularını bizlere yapabilecekler. Artık konsolosluklara gitmelerine gerek kalmadı.Artık kimse zaman kıydı, yolculuk ve müracaat sırasında bekleme gibi sıkıntıların hiç birini yaşamayacak. Artık insanımız aklından bu vizeyi mesele olmaktan çıkarsın" dedi.

Vatandaşların Kükürtlü Caddesi'ndeki merkeze çok kolaylıkla ulaşabileceklerinin önemini belirten Başkan Çakmak,"isteyenler internet sitemizi ya da çağrı merkezimizi arayarak bizden bilgi alabilirler. Ya da ulaşım açısından da son derece kolay olan ofisimize gelerek başvuruda bulunabilirler. Buraya gelen vatandaşlarımız 10-15 dakika içinde vize başvuru işlemlerini bitirebiliyorlar" diye konuştu.

Tüm bu işlemler için ülkelerin vize ücretlerine ek olarak 20-30 Euro arasında vize servis ücreti alındığını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Halis Ali Çakmak, ayrıca VIP müşterine yönelik başlatılan Rremium Lounge servisi hakkında da bilgi verdi. Hiç zaman kaybetmeden özel servis almayı tercih eden müşterilere öncelik tanındığının da altını çizen Çakmak, önümüzdeki aylarda bu servisin de Bursalılara hizmet vermeye başlayacağı müjdesini verdi.

Bu haber 673 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,945 µs