En Sıcak Konular

Devletin zirvesi nikahta buluştu

24 Aralık 2012 08:19 tsi
Sanayi Bakanı Ergün'ün kızı ile AK Parti'li Tanrıverdi'nin oğlu yaşamlarını birleştirdi. Nikah töreninde, Cumhurbaşkanı Gül, TBMM Başkanı Çiçek ile Başbakan Erdoğan ''tanıklık'' yaptı.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün kızı Saliha Ergün ile AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi'nin oğlu Furkan Tanrıverdi'nin, nikah töreni ATO Congresium'da gerçekleştirildi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın kıydığı nikahta, çiftin şahitliğini Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç yaptı.

Cumhurbaşkanı Gül, ''Değerli iki arkadaşının değerli iki çocuğu''nun nikahlarına şahitlik etmekten duyduğu mutluluğu belirtti. Çifti tebrik eden ve mutluluk temennisini yineleyen Gül, evlilik cüzdanını ''Her zaman olduğu gibi'' diyerek geline verdi.

TBMM Başkanı Çiçek de nikahın hayırlı olması temennisinde bulunarak, ''Allah hepinize, hepimize, milletimize böyle güzel günler, güzel anlar yaşatsın'' diye konuştu.

Başbakan Erdoğan ise çifte ''iki cihan saadeti'' dileyerek çiftten ''üç çocuk'' istedi. Erdoğan'ın üç çocuk talebi salondakilerce alkışlandı.

Anayasa Mahkemesi Kılıç da genç çiftin evliliklerinin ömür boyu sürmesini dilediğini ifade etti.  
Başbakan Yardımcısı Arınç ise ''iki güzel ailenin çok iyi yetişmiş iki güzel evladının nikahlarının mübarek olması'' dileğinde bulunarak, çifte sağlık ve mutluluk temenni etti.

Nikaha Başbakan Yardımcıları Ali Babacan, Beşir Atalay ve Bekir Bozdağ ile bakanlar, milletvekilleri, Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

aa

Bu haber 548 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,600 µs