En Sıcak Konular

Kurtulmuş, Enerji Çalışma Grubu ile bir araya geldi

19 Aralık 2012 16:43 tsi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, 'Enerji Çalışma Grubu' olarak sektör üzerine çalışmalar yürüten önemli isimlerle bir araya geldi.

Ankara’da düzenlenen toplantıda, Türkiye ve dünyadaki enerji sorunları, enerjide Türkiye’nin mevcut durumu, piyasanın sorunları, çözüm önerileri ve Türkiye’nin enerji sektöründeki gelişmeleri üzerine görüş alış verişinde bulunuldu.

Toplantıya; TOBB Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Saleh Sultansoy, EPDK Enerji Uzmanı İskender Şahin, Enerji Bakanlığı Uzmanı Mustafa Demirol, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdinç Yazıcı, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhami Güler, İzo Dizayn Danışmanlık Genel Müdürü Denizhan Bütün, Çalık Enerji Elektrik Mühendisi Aytunç Zafer Akça, DSİ Genel Müdür Basın Müşaviri Erdinç Dumlu ile sektörde faaliyet gösteren Ali Ayar, Mustafa Karakaya, Özden Saygılı, Ömer İyiduvar, Mustafa Kılıç, Eyüp Sabri Koçak, Murat Kandaz, Alpaslan Akburak, Ali Balta katıldı. AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Faruk Özkader de Enerji Çalışma Grubu toplantısında Kurtulmuş’a eşlik etti.

Katılımcılar, enerji sektörünün farklı alanları ile ilgili yaptıkları çalışmalar hakkında Kurtulmuş’a bilgi verirken, Türkiye ve dünyadaki en önemli problemlerden biri olan enerji sorununun çözümüne katkı sağlayacak enerji çalışma toplantılarının süreceği belirtildi.

Toplantı sonunda Aytunç Zafer Akça tarafından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş’un bir sözünün hat ile işlendiği bir çerçeve hediye edildi.

Cihan



Bu haber 732 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,989 µs