En Sıcak Konular

Mustafa Kamalak'tan 'Patriot' tepkisi

16 Aralık 2012 14:36 tsi
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ''Bir zamanlar yurdumuzu kuşatan batılıların torunları, ülkemize füze kalkanı yerleştiriyor'' dedi.

Partisinin Gebze İlçe Teşkilatı divan toplantısına katılan Kamalak, herkesi milli görüş çatısı altında birleşmeye davet ederek, Saadet Partisi olarak siyaseti, barış içinde yaşanılabilir bir dünya için yaptıklarını söyledi.

''Dünya ekseninde, adil düzen olmadığı için ülkelerin işgal edildiğini'' savunan Kamalak, ''İşte Filistin, işte Gazze... Küresel emperyalizm, insanın alın terini sömürüyor, sefalete, açlığa sevk ediyor, işte Somali örneği'' diye konuştu.

Kamalak, ''karanlık düzene karşı'' çarenin Milli Görüş olduğunu dile getirerek, ''Dili, dini, mezhebi ne olursa olsun, Milli Görüş'e ihtiyaç var çünkü Milli Görüşçülerin amacı, hakkı hakim kılmaktır. Bunun içindir ki gittiğimiz yol, doğru yoldur. Bu yolda yürüyen herkes kendisi için yürür, cihad eden kendisi için eder ama çevresine de büyük faydalar sağlar'' ifadesini kullandı.

Petrolün yüzde 70'i, madenlerin yüzde 60'ı İslam coğrafyasında olması nedeniyle bu coğrafyanın paramparça edildiğini kaydeden Kamalak, ''Buradan tüm dünyaya sesleniyorum, tüm insanlığı barışa, huzura, hakka ve adalete kavuşturacak sistem, Milli Görüş sistemidir. Kurtuluş reçetesi, cebimizde ama biz onu batıda arıyoruz. İmrendiğimiz, bir zamanlar yurdumuzu kuşatan batılıların torunları, ülkemize füze kalkanı yerleştiriyor. Kimin için? Haçlılar için. Bu utanç vericidir, kabul edilemez. İktidar partisinin yolu yanlıştır'' şeklinde konuştu.

aa

Bu haber 713 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,904 µs