En Sıcak Konular

AK Parti'nin üye sayısı bir çok devleti geçti

16 Aralık 2012 09:26 tsi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti'nin kayıtlı üye sayısını ve yeni hedeflerini açıkladı. Açıklanan üye sayısı dünyadaki birçok devletin nüfusunu bile geçti...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, ''Kayıtlı üye sayımız 8 milyona yaklaştı. Dünyadaki birçok devletin nüfusundan fazla. Yeni hedefimiz 12,5 milyon'' dedi.

Erdem, 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilen AK Parti Tokat İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, AK Parti hükümeti olarak, hayal bile edilemeyen hizmetleri vatandaşlara sunduklarını belirtti.

Ulaşım alanında yapılan çalışmaları anlatan Erdem, ''Ulaşımda şimdiye kadar, doğudan batıya, Osmanlı'dan hatta belki Selçuklular'dan bile önce, ilk insanlardan beri kullanılan vadi yollarını, kervan yollarını yol diye kullandık. AK Parti gelene kadar. Hiç kimsenin, hiçbir siyasetçinin aklına kuzeyden güneye yol yapmak gelmezdi, çünkü aşılmaz dağlar var. Ne zamana kadar- Evet Ferhatlar iktidara gelene kadar, AK Parti iktidara gelene kadar. Nice yollar yaptık, nice projelerimiz var. Artık Karadeniz'i Akdeniz'e yakın yapıyoruz'' diye konuştu.

Türkiye'de güzel işler yapanların ya hapishaneye atıldığını ya da ipe çekildiğini anlatan Erdem, ''Allah mekanını cennet eylesin. Menderes'i idam ettiler ama gönüllerdeki yerini önleyemediler. O gün idam edenleri kim şimdi rahmetle anıyor- Ama Menderes ismi geçtiği zaman herkes hayırla yad ediyor. Bunu yapanların yanına kar kaldı. Ama bunu yapanlar yanlarına kar kalmadığını, AK Parti ile gördü. 27 Mayıs darbelerin anasıdır, hep onu örnek almışlardır. 12 Eylül'ü de 28 Şubat'ı da ve ona benzer kalkışmalarda da hep 27 Mayıs örnek alınmıştır. Ama bu dönemde Allah'a şükürler olsun hepsinin hesabı bir bir soruluyor, sizden aldığımız güçle soruyoruz'' ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin sadece Türkiye'nin değil dünyanın da en büyük teşkilatı olduğunu vurgulayan Erdem, ''Büyümeye devam ediyoruz. Kayıtlı üye sayımız 8 milyona yaklaştı. Dünyadaki birçok devletin nüfusundan fazla. Yeni hedefimiz 12,5 milyon. Tokat'ta hedefimiz 100 seçmenden 25'inin AK Parti üyesi olması. Tabi bunu da kıskananlar var'' diye konuştu.

Milletin AK Parti'ye aktığını, AK Partili olmak istediğini belirten Erdem, bundan sonra yapacakları çalışmalarda üyelerinin tamamını harekete geçireceklerini ifade ederek, ''Üyelerimizin tamamı, arazide AK Parti hizmetlerini en iyi şekilde anlatacak'' dedi.

Erdem'in konuşmasının ardından, HAS Parti'den AK Parti'ye geçen 140 kişiden 21'ine sembolik olarak rozetleri takıldı. HAS Parti İl Başkanı Erdal Düzgün ve bazı yöneticilerin rozetlerini, Ekrem Erdem taktı.

aa



Bu haber 676 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,999 µs