En Sıcak Konular

Kayıp çantanın sırrı

11 Aralık 2012 17:37 tsi
Kayıp çantanın sırrı "Özal'ın By Pass ameliyatı dolayısıyla odasında acil durumda müdahale çantası vardı, bu çantanın içinde elektro şok cihazı da mevcut. Ama o gün o çanta..."

A Haber'de Özge Özsağman'ın sunduğu Gazeteci Salih Tuna ve CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tanla'nın da katıldığı 'Pazartesi Sendromu' programına konuk olan Özgürel, filmin Özal'ın öldüğü sabah Çankaya Köşkü'nde kahvaltısından itibaren yaşanan süreci anlatacağını belirterek "Film, koşu bandında Özal'ın fenalaşmasıyla başlayan karmaşa ve savrukluktan itibaren sıradan bir insanın başına gelmeyecek olayları konu alacak. Rahmetli Cumhurbaşkanı'nın karga tulumba edilerek çocuk acil servisine sokulması da ayrıntılarıyla yansıtılacak" diye konuştu. Projeyle ilgili Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal ile de temasta bulunduklarını belirten Özgürel ayrıca DDK raporundaki tüm ayrıntılardan da faydalandıklarını belirtti.

Özal'ın ölüm sürecinde karmaşa değil daha vahim bir durum yaşandığını ifade eden Özgürel, "Ambulans yoktu. Tamamen her şey rayından çıkmış vaziyetteydi" açıklamasında bulundu.

"ÖZAL'IN ÖLÜMÜ ÇOK KİŞİNİN İŞİNE GELDİ"

Özal'ın ölümünün o dönem pek çok kişinin işine geldiğini öne süren Avni Özgürel, "Çankaya Köşkü'nde görevli iki garsonun olay sonrası Honduras ve Kanada'ya kaçmalarının tesadüfî olup olmaması bir kez daha düşünülmeli. Özal'a öldürme kastıyla hareket, Başbakan olduğu anda başladı. Horzum Soruşturması'nın arka planında çok çıkarlar bulmak mümkün" diye konuştu.

Adli Tıp'tan çıkacak raporun Ahmet Özal'ın dediği gibi "Bir şeyleri örtme amaçlı' olmayacağını dile getiren Özgürel, programda Özal'ın öldüğü an ile ilgili de şaşırtıcı bir bilgi paylaştı: "Özal'ın By Pass ameliyatı dolayısıyla odasında acil durumda müdahale çantası vardı, bu çantanın içinde elektro şok cihazı da mevcut. Ama o gün o çanta kayıptı."

Gazeteciler.com



Bu haber 956 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,426 µs