En Sıcak Konular

İşte kar yağışı beklenen il ve bölgeler!

6 Aralık 2012 10:01 tsi
Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin büyük bir bölümünde görülecek olan yağışların genellikle yağmur ve sağanak, güney kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, iç ve doğu kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olcağı tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, Edirne ve Kırklareli dışında bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Bilecik ile Bursa'nın yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, güney Ege kıyılarında gök gürültülü sağanak, bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülecek olan yağışların; öğle saatlerinde Muğla ile Aydın'ın güney ve doğu ilçelerinde yer yer kuvvetli (21-50 Kg/Metrekare) olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın; Güney Ege kıyılarında güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-60 Km/Saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı gececeği tahmin ediliyor. Yağışların; Antalya'nın Elmalı Kaş, Finike, Kumluca ve Kemer ilçeleri ile doğu kesimlerinde kuvvetli (21-50 Kg/Metrekare) olmak üzere, yağmur ve sağanak, kıyılarında yer yer gökgürültülü sağanak, Göller yöresinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın bölgenin kıyılarında güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 Km/Saat) esmesi bekleniyor

İÇ ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyılarda yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Malatya ile öğle saatlerinden itibaren bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle karla karışık yağmur ve kar, Malatya, Elazığ ve Iğdır çevrelerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor.

Bu haber 599 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,884 µs