En Sıcak Konular

Güneşe aldanmayın! Yağış geliyor

29 Kasım 2012 11:50 tsi
Sıcaklık düşüyor yağış geliyor. Meteoroloji özellikle İstanbul'da etkisini gösterecek yağışa karşı uyardı

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği İstanbul, 30 Kasım Cuma gününden itibaren yağışlı havanın etkisine girecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, İstanbul'da, son günlerde mevsim normallerinin 3-4 derece üstünde seyreden hava sıcaklıkları gündüz 17-18 derece, gece de 8-10 derece civarında hissediliyor.

CUMA GÜNÜ VE HAFTA SONU YAĞIŞ VAR

Bugün ve yarın parçalı az bulutlu ve güneşli havanın etkili olacağı kentte, 30 Kasım Cuma günü ve hafta sonu yağış bekleniyor.

SICAKLIK DÜŞÜYOR

Kentte, cuma günü ve hafta sonu lodosun etkisiyle hava sıcaklıklarında azalma olmayacağı belirtildi.

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun batı kesimlerinin çok bulutlu, Kıyı Ege ile Antalya, Manisa, Kütahya, Çanakkale, Balıkesir, Edirne ve Kırklareli çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgeler ile Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Çanakkale çevreleri ile akşam ve gece saatlerinde Balıkesir, Edirne ve Kırklareli çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin doğu kesimlerinde sabah saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; Çanakkale çevrelerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/s) esmesi bekleniyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, Muğla çevreleri ile öğle saatlerinden itibaren kıyı kesimleri, gece saatlerinden itibaren Manisa ve Kütahya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de güney yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve batı kesimleri çok bulutlu, Antalya çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

Bu haber 609 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,105 µs