En Sıcak Konular

Heniyye: Medya alanında da kazandık

27 Kasım 2012 11:55 tsi
Heniyye: Medya alanında da kazandık İsmail Heniyye, İsrail'e karşı Filistinli medya organizasyonlarının başarılı çalıştığını söyledi.

Filistin Başbakanı İsmail Heniyye, Siyonist işgal ordusunun Gazze Şeridi'ne açtığı son savaşta Filistin halkının işgalciye karşı askeri ve sivil alanda olduğu kadar medya alanında da zafer kazandığını söyledi.

Filistin Hükümeti Enformasyon Dairesi'nin dün akşam (26 Kasım Pazartesi) şehit ve gazi aileleri onuruna Gazze'de düzenlediği törende konuşan Heniyye, medya alanında kazanılan zaferin askeri ve siyasi alanda elde edilen zaferden daha önemsiz olmadığını ifade etti.

"Siccil Taşı" Savaşı sırasında Filistin direnişinin işgal ordusunu yenmesi gibi Filistin medyasının da Siyonist işgal medyasını yendiğine dikkat çeken Heniyye, Filistin medyasının Filistin halkının çektiği sıkıntıları kamuoyuna aktarma gücüne işaret etti. Heniyye, Gazze Şeridi'nden onlarca Siyonist haber sitesine ve işgal televizyonunun yayınlarına girilerek Siyonist topluma mesaj verildiğini hatırlattı.

Medyanın başarısının iç cephenin güçlü olması için gerekli olduğunu ifade eden Heniyye, gazetecilere seslenerek, "Sizler feda eylemcilerisiniz. Uçak sesleri ve yoğun bombardıman altında gerçekleri aktarmak için çalıştınız" dedi.

Törende konuşan Gazeteciler Forumu Başkanı ve Kudüs Televizyonu Müdürü Imad El-Ifranci, Siyonist işgal güçlerinin gazetecileri hedef alan cinayetlerini kınadı ve uluslararası basın örgütlerini Gazze'yi ziyaret etmeye çağırdı. 

Bu haber 526 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,977 µs