En Sıcak Konular

MHP'li Vural Erdoğan'a sert çıktı

22 Kasım 2012 17:22 tsi
Bahçeli için İslam dünyasıyla zerre kadar ilgisi yok diyen Erdoğan'a, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural böyle cevap verdi.

Başbakan Erdoğan'ın "Öleceksek adam gibi ölelim" sözlerine tepki gösteren MHP'li Vural, "Bizim askerimiz, polisimiz adam gibi ölüyor, adam gibi yaşıyor. Onu öldürenler el üstünde tutuluyor" diye cevap verdi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Erdoğan’ın MHP Lideri Bahçeli hakkındaki ‘İslam dünyasıyla zerre kadar alakası olmayan Genel Başkan’ sözlerini eleştirdi.

SEN ÖNCEDEN TOPÇUYDUN ŞİMDİ BOPÇUSUN

"Başbakan'ın dün söyledikleriyle bugün söyledikleri birbirini tutmuyor, bu arada bize de dil uzatmaya devam ediyor, İslam Dünyası ile zerre kadar bağlantısı olmayan bir Genel Başkan diyor. bizim dünyamız Türk-İslam ya, bizim davamız Türk-İslam davası, bizim sevdamız Türk-İslam sevdası, senin davan ne? Biz bu davaya başladığımızda sen topçuydun, şimdi BOPçusun, Milli görüş gömleğini çıkarıp ABD tişörtüyle dolaşan sen değil misin, sen ancak bizim bu dava uğruna haksız yere idama götürülen Pehlivanoğlu'nun mektubunu okuyarak gözyaşları üzerinden istismar yapan birisisin. İtiraf eden sensin, babam beni okula gittim sanıyordu, ben top oynamaya  kaçardım diyen sensin. Biz Türk-İslam davası uğruna mücadele ederken, sen topçuydun, şimdi Türk Milletinin milli manevi değerlerini koruman gerekirken BOPçusun. İslam dünyası ile ilgileniyormuş, neyiyle ilgileniyorsun, Irak'ı işgal eden ABD askerlerinin sağ salim dönmesi için dua ediyorsun, sen böyle birisisin. Sen BOP (Büyük Ortadoğu Projesi) gibi, İslam Dünyasını dönüştürmek isteyen bir oluşumun eş başkanısın. Emperyalist bir projenin taşeronluğunu yapan kişisin."

İSRAİLİ KORUMA POLİTİKASI

"Gazze'ye bomba yağdıran İsrail'i korumak için Malatya'ya füze kalkanı radar üssünü getirip koyan sensin, Yahudi cesaret madalyasını göğsünde taşıyorsun bir de İslam Dünyası ile ilgilendiğini söylüyorsun. Suriye ile bir rejim sorunu etnik-mezhep çatışması boyutuna getirdin, İran'ı hasım kabul edip, düşman tediti algılaması içinde füze kalkanı koydurup tehdit sınıflamasına soktun. İslam Dünyası'nda bir tane komşumuz mu kaldı? Evet, sen İslam dünyası ile ilgileniyorsun, ABD ve BOP adına İslam dünyasının içini karıştırmak için ilgileniyorsun. İsrail'in güvenliğini sağlamak için, çevresindeki ülkelerin dengesini bozmak için ilgileniyorsun, içerden çökertmek için. Nasıl Türkiye'yi içerden çökertmek için muhafazakar düşünceyi dönüştürdünse, nasıl milli kimliğimizi, dilimizi tartışma içine sokuyorsan uyguladığın politika da böyle."

ADAM GİBİ ÖLMEK İÇİN ADAM GİBİ YAŞAMAK LAZIM

"Bir de kalkmış kükrüyor, öleceksek adam gibi ölelim diyor. Adam gibi ölmek için adam gibi yaşamak lazım, değerleri yaşamak lazım, bir öyle bir böyle olmaz, dosdoğru olacaksın. Bizim askerimiz, polisimiz adam gibi ölüyor adam gibi yaşıyor, onu öldürenler el üstünde tutuluyor. Senin başbakan yardımcın ona teşekkür ediyor.Sen şehitlerimizin ruhunu incitme, gölge etme başka ihsan istemez.Başbakanın bu sözü, ölümü gösterip sıtmaya razı etme politikası. Gazze'de ateşkes oldu, ambargo kalkmıyor, ne oldu, İsrail kazandı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç İsrail'le ilişki kurmak için can atıyor, ilişki kurmalıyız diyor, Başbakan da aynı mantıkta, istihbarat örgütleri falan diyor, aynısını PKK için de söylemişlerdi, sonunda gördük ki Mehmet Öcalan devlet kuryesi olarak kullanıldı hükümetle İmralı arasında köprü oldu."

Bu haber 700 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,378 µs