En Sıcak Konular

Bu haberi okumadan yola çıkmayın

22 Kasım 2012 10:03 tsi
Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük yol durumu bültenine göre, Havran-Balıkesir yolunun 27'nci kilometresindeki (Balya kavşağı mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 24 Kasım'a kadar 13.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
 
Eskişehir-Kütahya yolunun 14-21. kilometreleri arasındaki asfaltlama çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
 
Mahmutbey batı kavşağı-Çamlıca gişe sahası arası (Boğaziçi Köprüsü-Mahmutbey-havalimanı bağlantı yolu dahil) Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yaya yolundaki asfaltlama çalışmalarından 25 Kasım'a kadar 10.00-16.00, hafta sonu ise 08.00-17.00 saatleri arasında İstanbul-Ankara istikametinde sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak gerçekleştirilecek.
 
Ankara çevre otoyolunun Ovacık kavşağı-havaalanı kavşağı kesiminin 4-7. kilometreleri arasındaki üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle 2 Aralık'a kadar Ovacık kavşağı-havaalanı kavşağı istikameti trafiğe kapatılarak ulaşıma diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak izin verilecek.
 
Salihli-Kula-Uşak yolunun 43-45. kilometreleri arasındaki asfalt çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
 
Anadolu otoyolunun Düzce kavşağı-Kaynaşlı kavşağı 0-4. kilometreleri arasındaki üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle 30 Kasım'a kadar İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak. Otoyolun Düzce Kavşağı girişi kapalı olacağından Kaynaşlı ve Hendek kavşaklarının kullanılması gerekiyor.
 
Kumluca-Kemer-Antalya yolunun 47-48. kilometrelerindeki (Çamyuva 1 kavşağı sonrası) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 31 Aralık'a kadar pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 15.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
 
Anadolu Otoyolu Çaydurt Kavşağı-Gerede Kavşağı arasındaki üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle 26 Kasım'a kadar Yeniçağa kavşağının Ankara-İstanbul yönü kapalı olacağından Ankara yönünden gelenlerin Gerede kavşağını kullanmaları, ayrıca Yeniçağa kavşağı kapalı olduğundan otoyolu kullanmak isteyenlerin gidecekleri yöne göre Gerede veya Çaydurt kavşaklarını kullanmaları gerekiyor.
 
Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde devam patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında araç geçişine izin verilmiyor.
 
Beyşehir-Ilgın Ayr.Kavşağı-Konya yolunun 3-13. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15 Aralık 2012 tarihine kadar hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında en fazla 2 saat süre ile yol ulaşıma kapatılacak.
 
Dumlupınar-Altıntaş yolunda sürdürülen yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım otobüs, kamyon ve çekici gibi araçlara kapatılmış olup, binek araçların (otomobil, pikap, vs.) geçişleri kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.
 
Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç, Boğayokuşu ve Karaltı mevkileri) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
 
Söke-Milas yolunun 0-19. kilometreleri arasındaki (Bafa Gölü-Karacabel Tüneli mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor.
 
Söke-Milas ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11'inci kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında araç geçişine izin verilmeyecek.
 
Artvin-Erzurum yolunun 1-18. kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı-Oruçlu mevki arası) Deriner Barajı'nın su tutması nedeniyle yol trafiğe kapanmış olup, ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu mevki arasındaki servis yolundan sağlanıyor.
 
aa


Bu haber 601 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,211 µs