En Sıcak Konular

Fazıl Say'dan Melih Gökçek'e gönderme

19 Kasım 2012 09:39 tsi
Alanya'da halka açık konser veren dünyaca ünlü sanatçı Fazıl Say, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e göndermede bulundu.

Son 5 şarkı seçimini dinleyicilere bırakan Say, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'a dönerek, "Başkanım istesin ama o da Melih Gökçek için ister" deyince salonda gülüşmeler oldu.

Dünyaca ünlü sanatçı ve grupları Antalya'da buluşturan, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Uluslararası Antalya Piyano Festivali, bu yılda ücretsiz halk konserleri ile şehrin her noktasına ulaşıyor. 13'ncü yılında “Şehirde Müzik Var” sloganıyla yola çıkan festivalde, Antalya Kültür Merkezi'nde gerçekleşen performansların yanı sıra ücretsiz olarak düzenlenecek üç halk konserinden ilki Alanya'da gerçekleştirildi. Konser öncesinde vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Konsere saatler kala kültür merkezi önünde uzun kuyruklar oluşturan ve konserlere gelme şansı bulunmayan izleyiciler unutamayacakları bir klasik müzik konseri izledi. Say'ı izleyenler arasında gazeteci Hıncal Uluç, Antalya Büşükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu da vardı.
Fazıl Say, konserinde kendi eserlerinin yanı sıra ünlü bestecilerin eserlerini de yorumladı. 2 saate yakın süren konserin sonunda Say, izleyenlere dönerek "Son 5 parçamı kimin ya da ne için çalmamı istersiniz" diye sordu.

Daha sonra Antalya Büşükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'a dönen Say, "Sayın başkana soralım ama o da Melih Gökçek der şimdi" dedi. Say'ın bu sözleri salonda gülüşmelere neden oldu.

Bu haber 663 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,406 µs